İmamoğlu'ndan Sinan Ateş'in ailesine taziye

İmamoğlu

İmamoğlu'ndan Sinan Ateş'in ailesine taziye

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamının yitiren Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa'daki baba evine taziye ziyarette bulunarak, ailenin acısına ortak oldu.

BURSA (İGFA) - Anadolu Turu kapsamında Bursa'da çeşitli temaslarda buluna İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamının yitiren Doç. Dr. Sinan Ateş’in Bursa’daki baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Merhum Ateş’in anne, baba ve dayısına taziyelerini ileten Başkan İmamoğlu, acılı aileye sabır dileklerini iletti. İmamoğlu, merhum Ateş'in eşiyle de cep telefonuyla görüşerek, taziyede bulundu.

Ateş ailesinin evinden çıkan İmamoğlu, çıkışta gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

https://youtu.be/X6OQZnLtvLM

"Allah memleketimizi adaletsizlikten korusun" diyen İmamoğlu, gazetecilerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Sinan Ateş” sorusuna karşılık bir muhabire “İşine bak” yanıtı vermesine ilişkin değerlendirmede de bulundu.

İmamoğlu;  "Ben, bu konuda Genel Başkanımızın ve özellikle diğer liderlerin söylediklerine bakın diyorum. Ne diyorlar? ‘Mutlaka adalet için mücadele edeceğiz’ diyorlar. Ben de kendilerine söyledim. Hem onu temsil ediyorum hem de şahsım adına da ben dahil, bütün herkes, adaletin tecelli etmesi için bu sürecin, Sinan Hocamızın bu sürecinin takipçisi olacağız. Bu ülkede faili meçhulden nice ailelerin canı yandı. Halen faili meçhul dolaplarında duruyor. Bu ve bu tür süreçleri memleketimize yaşatmayacağız" dedi.


Haber Kaynak : İGFA

'Kocaeli Ansiklopedisi' internet erişimine açıldı!

Su ürünleri avcılığı yeniden şekilleniyor... Ticari ve amatör balıkçılıkta yeni dönem

17 İlde DEAŞ operasyonu: 89 terör şüphelisi yakalandı!

KTO'dan Kanton Fuarı'na ziyaret

Musıki Eğitim Vakfı'ndan Zekai Dede’ye saygı konseri

Bursalı 'Pirge' ihracatın 'metalik yıldızı' oldu!

Kayısının başkentini de 'don' vurdu! Başkan Er, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüştü

Kruvaziyer turizminin yükselişi sürüyor... Potansiyelin üzerine çıkıldı

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş: O tutarlı bir insandı

Konya Bilim Merkezi’nde 7. Fizik Masterclass etkinliği

Filistin davasına destek için TBMM buluşturuyor

Muğla turizminin geleceği üniversite panelinde ele alındı

İstanbul Alışveriş Caddeleri Raporu belli oldu... O caddeler popülerliliği yitirdi mi?

CHP’li Sarıgül: 35-40 yıllık öğretmenleri öğrencilerinden ayırmayın

İzmir’e bir Kent Lokantası daha açıldı!