Adana`da 2 kadın otomobilin sürücüsünü soydu

Adana`da 2 kadın otomobilin sürücüsünü soydu

Adana`da 19 yaşındaki Çağla D. ve 24 yaşındaki Ebru G., otostop yapıp durdurdukları otomobilin sürücüsünü, cinsel ilişkiye girme vaadiyle götürdükleri evlerinin sokağında soydu.

Habertürk`te yer alan habere göre Adana`da 39 yaşındaki Osman Ş., merkez Seyhan ilçesinin Fuzuli Caddesi`nde otomobili ile ilerlerken Çağla D. İle Ebru G. otomobile el kaldırıp durdurdu. Karnına yerleştirdiği yastıkla kendine hamile gibi gösteren Ebru G. hastaneye gitmek istediklerini söyleyip, yardım istedi.

Osman Ş.`nin kabul etmesi üzerine de kadınlardan Çağla D. ön koltuğa, hamile görünümlü Ebru G. de arkaya bindi. Bir süre sonra Osman Ş.`ye cinsel ilişki teklifinde bulunan Çağla D., Evim hemen yakında, oraya gidelim diyerek yolu değiştirmesini istedi.

Sokağa giren Osman D.`nin otomobilinin etrafı bir anda mahalleli tarafından sarıldı. Çıkan arbede sırasında Çağla D. ile Ebru G., Osman Ş.`nin cebindeki cüzdanı alıp otomobilden indi. Ara sokağa giren kadınlar, kayıplara karıştı.

İçinde 1300 TL para bulunan cüzdanının çalındığını anlayan Osman Ş., polise başvurdu. Operasyon düzenleyen polis, 2 kadını yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü`nde sorgularında susma hakkını kullanan kadınlar, adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi`ne getirilen dolandırıcı kadınlar, yüzlerini gizledi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan iki kadın adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.