Adana`da 2 kadın otomobilin sürücüsünü soydu

Adana`da 2 kadın otomobilin sürücüsünü soydu

Adana`da 19 yaşındaki Çağla D. ve 24 yaşındaki Ebru G., otostop yapıp durdurdukları otomobilin sürücüsünü, cinsel ilişkiye girme vaadiyle götürdükleri evlerinin sokağında soydu.

Habertürk`te yer alan habere göre Adana`da 39 yaşındaki Osman Ş., merkez Seyhan ilçesinin Fuzuli Caddesi`nde otomobili ile ilerlerken Çağla D. İle Ebru G. otomobile el kaldırıp durdurdu. Karnına yerleştirdiği yastıkla kendine hamile gibi gösteren Ebru G. hastaneye gitmek istediklerini söyleyip, yardım istedi.

Osman Ş.`nin kabul etmesi üzerine de kadınlardan Çağla D. ön koltuğa, hamile görünümlü Ebru G. de arkaya bindi. Bir süre sonra Osman Ş.`ye cinsel ilişki teklifinde bulunan Çağla D., Evim hemen yakında, oraya gidelim diyerek yolu değiştirmesini istedi.

Sokağa giren Osman D.`nin otomobilinin etrafı bir anda mahalleli tarafından sarıldı. Çıkan arbede sırasında Çağla D. ile Ebru G., Osman Ş.`nin cebindeki cüzdanı alıp otomobilden indi. Ara sokağa giren kadınlar, kayıplara karıştı.

İçinde 1300 TL para bulunan cüzdanının çalındığını anlayan Osman Ş., polise başvurdu. Operasyon düzenleyen polis, 2 kadını yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğü`nde sorgularında susma hakkını kullanan kadınlar, adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi`ne getirilen dolandırıcı kadınlar, yüzlerini gizledi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan iki kadın adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.

Yurt genelinde hafta sonu hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Üçüncü Dünya Savaşı çıkar mı?

Çeyrek final maçı Berlin uçuşlarını yüzde 550 artırdı

Seyahatsever gençlere çağrı

Down sendromlu çocuklar eğlenceli gün yaşadı

10 yenilikçi girişim PİLOT ile geleceğe hazırlanıyor

 Özel gereksinimli çocuklara mezuniyet şenliği

Haftanın son iş günü hava nasıl olacak?

'Solve for Tomorrow'da ödül zamanı

Yeşilay'ın münazarasında Bursa başarısı

Şirketler yatırımı mavi yakalı çalışana

Depremzede mimarlık öğrencilerine staj desteği

AKOM uyardı: Akşam şiddetini artıracak

Uluslararası Rotary 2440. Bölge’den kararlılık mesajı: 2026 yılında...

e-Devlet'ten 235 bine yakın kişiye engelli kartı verildi... Başvuru nasıl yapılıyor?