Ziynet Sali'den Harbiye'de büyük kutlama hazırlığı

Ziynet Sali

Ziynet Sali'den Harbiye'de büyük kutlama hazırlığı

Türk pop müziğinin güçlü sesi Ziynet Sali, müzikte 25. yılını kutlamaya hazırlanıyor. Sanatçı, 23 Ekim’de İstanbul Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda hayranlarıyla buluşacak.

İSTANBUL (İGFA) - Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kariyerine dair samimi açıklamalarda bulunan Ziynet Sali, “Hiçbir zaman şöhret olmaya oynamadım, amacım hep iyi şarkı ve müzik yapmaktı. O yüzden büyük pişmanlıklarım yok” dedi.

Sanatçı, yıllar içinde bazı denemeler yaptığını da belirterek, “Global işlerim olabilirdi. Bir kere denedim aslında, çok kolay olmadığını gördüm. Hâlâ yayımlayamadığım iki yabancı şarkım var. Belki bir gün çıkar” diyerek müzikseverlere ipucu verdi.

“YENİ BİR İSİMLE OLABİLİR: ZİZİ”

İngilizce şarkılarının bir gün yayınlanıp yayınlanmayacağı sorusuna ise gülümseyerek, “Olabilir, belki de başka bir isimle… Baksana herkes kendine bir nick name buluyor. Benimki Zizi olur” sözleriyle cevap verdi.

23 Ekim’de Harbiye Açıkhava sahnesinde gerçekleşecek büyük konser, Ziynet Sali’nin 25 yıllık müzik yolculuğunun en özel anlarını hayranlarıyla paylaşacağı bir geceye dönüşecek.


Haber Kaynak : İGFA

Levent Yüksel’in '30. Yıl Senfonik' İstanbul konseri kapalı gişe

Berkay'dan sahnedeyken duygusal veda

Türkiye sulak alanlar için kritik eşikte

Kepez'de 140 Okulda Göz Taraması Yapıldı, 3 Bin Öğrenciye Gözlük Desteği

Kepez'de Sömestir Festivali Renkli Etkinliklerle Devam Ediyor

Kepez'de Sokak Hayvanları İçin Hayırsever Desteğiyle Yeni Kulübeler

Keçiören'de 'Masal Dünyası' Çocuk Oyunu Yoğun İlgi Gördü

Kayseri Büyükşehir'den bilimsel makalelere destek

Bilecik ve Alaşehir Adalet Binaları İçin İhale Tarihi Belli Oldu

Adalet Bakanı Tunç, Bartın'da Ev Sahibi Türkiye Kura Töreni'nde Konuştu

Bakan Tunç: Çocuk Suçlarında Yasal Düzenleme İçin Komisyon Çalışmaları Bekleniyor

Tarsus'ta Natürel Sızma Zeytinyağı Kalite Yarışması'nın Lansmanı Yapıldı

Şırnak'ta Düzenlenen Operasyonda 142 Kilogram Metamfetamin Ele Geçirildi

Tarsus'ta Zabıta Ekipleri, Sel Uyarısı Sırasında Mağdur Vatandaşa Yardım Etti

JAK Timleri, Ilgaz Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde Turistlerin Güvenliği İçin Nöbette