Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Zafer

Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın Cumhurbaşkanına hakaret davası için 29 Nisan’da Çağlayan Adliyesi’nde olacaklarını duyurarak vatandaşları adalet için desteğe çağırdı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, haftalık basın toplantısında, Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın 29 Nisan’da Çağlayan Adliyesi’nde görülecek davasına dikkat çekti. Özdağ'ın Antalya’da yaptığı konuşmada, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın parti kongresindeki açıklamalarına yanıt verdiğini, ancak Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı sıfatıyla hakaret davası açtığı belirtildi.

Parti sözcüsü Karamahmutoğlu, “Birden fazla şapkası olan Erdoğan, hangi sıfatla konuştuğunu açıkça belirtmeli. Siyasi tartışmada karşımıza Cumhurbaşkanı olarak çıkması adil değil” dedi.

Karamahmutoğlu, Özdağ’ın yanı sıra protesto hakkı kullanan öğrenciler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve diğer mağdurlar için de Çağlayan’da olacaklarını açıkladı.

“Hukukun üstünlüğü ve demokrasi için mücadele hepimiz için eşit olmalı” diyen Azmi Karamahmutoğlu, vatandaşları “suskunluk yerine” adalete sahip çıkmaya davet etti.

Toplantıda, 29 Nisan sabahı saat 08:00’de Çağlayan Adliyesi meydanında kahvaltı etkinliği düzenleneceğini duyuran Karamahmutoğlu, “Hukuk ve adaletin dumanı tüten umuduyla buluşalım” diyerek, partilileri ve tüm vatandaşları Çağlayan’a çağırdı.


Haber Kaynak : İGFA

Malatya’da Güney Kuşak Yolundaki çalışmalarda sona gelindi

Diyaliz hastalarına moral dopingi!

Bakan Uraloğlu: Depremde ulaşım yapılarımız hasar görmedi

Zafer'den Çağlayan’da adalet buluşması çağrısı

Başkan Bozbey: Bursa’da hedef dünya kenti

Yuvamız İstanbul'da yeni dönem heyecanı

Sağlık emekçileri 1 Mayıs'ta Taksim'de buluşuyor

Saadet İzmir, danışma kurulu toplantısı düzenledi

İzmir’de deprem riski alarm veriyor!

İzmir Körfezine yeni nefes! Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. fazı açıldı!

Türkiye günün 7 saati çevrimiçi

İnşaat sektörü büyüyor ancak sorunlar derinleşiyor

Maratonda akıllı saatiyle derece yakaladı

Bakan Kurum: Dönüşümden korkmayın

İstanbul'da 'Bakırköy Muhabbetleri'ne devam