Zafer Partisi: EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor

Zafer Partisi: EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor

Zafer Partisi: EYT’lilerin parası Suriyelilere yardım olarak harcanıyor

Zafer Partisi'nin İstanbul'da düzenlediği halk arasında EYT olarak bilinen Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Yaşlılık Aylığı Sorunu Çalıştayı'nda, EYT'lilerin parasının Suriyelilere yardım olarak harcandığı iddia edildi.

İSTANBUL (İGFA) - Ümit Özdağ'ın Genel Başkanlığı'ndaki Zafer Partisi, İstanbul’da Emeklilikte Yaşa Takılanlar ve Yaşlılık Aylığı Sorunu Çalıştayı düzenledi. Çalıştayda, iktidar parti AK Parti'nin 20 yıldır neden EYT sorununu çözmediği rakamlarla gözler önüne serildi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Türk halkının yaşadığı sorunları çözecek tek iradenin Zafer Partisi olduğunu öne sürerek, "Biz Türk Milleti’nin kaynaklarını yine sadece milletimiz için harcayacağız” dedi.

Zafer Partisi Genel Başkan Başdanışmanı Mehmet Alagöz ise Hazine’de para yok denilerek, EYT sorununu çözmeyen iktidarın paraları Suriyelilere harcadığını öne sürdü. Alagöz, Hazine'nin boşaltıldığı yönündeki iddiaları da çalıştayda rakamlarla anlattı.


Haber Kaynak : İGFA

Sanatseverler İstanbul’un önemli müzeleriyle buluştu

İshak Paşa vefatının 538. yılında dualarla anıldı

'Aile ve Nüfus 10 Yılı' ilan edildi... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ailesizleşme topluma huzur vermez

Kireçburnu Gümrükçü İshak Ağa Camii açıldı

Konut piyasasında talep artışı!

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı