Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...

Yurtta bugün hava nasıl? Marmara

Yurtta bugün hava nasıl? Marmara'nın batısı yağışlı...

Meteoroloji'den yapılan hava tahmin raporuna göre Marmara'nın batısı sağanak ve yer yer gürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek.

ANKARA (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Nisan Salı gününe ilişkin hava tahmin raporunu yayımladı. Buna göre yapılan son değerlendirmelere göre; Türkiye'nin kuzey ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın batısı, Kıyı Ege, Ordu, Giresun, Trabzon ve Rize illerinin iç ve yüksek kesimleri, Manisa ve Antalya’nın kuzeybatısı ile gece saatlerinden itibaren Balıkesir, Bursa ve Yalova çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının güney, iç ve batı kesimlerde 2 ile 6 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin edilirken, rüzgarın genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bu arada Meteoroloji'den bugün yapılan uyarılarda ise toz taşınımı uyarısı yer aldı. Marmara'nın batısı, Güney ve Kıyı Ege ile Batı Akdeniz’de toz taşınımı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


Haber Kaynak : İGFA

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke'de Üç Büyük Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

Melik Muhammed Gazi, Vefatının 882. Yılında Kayseri'de Anıldı

Kahramanmaraş'ta 170 Noktada Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Erciyes'te Gelişmiş Yapay Karlama Sistemiyle Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Kaynarca'da Aziz Duran Parkı'nın Yapım Çalışmaları Başladı

Büyükkılıç, İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu'nun Yeni Başkanını Tebrik Etti

Amed Uluslararası Film Festivali Yedinci Gününde Yoğun Gösterimlere Ev Sahipliği Yaptı

Ankara'da 'Park Et Devam Et' Uygulaması Üç Noktada Hizmet Veriyor

Ankara'da İlkokul Öğrencileri İçin Kütüphane Projesi Başladı

İETT GERİ DÖNÜŞÜMÜ OYUNA DÖNÜŞTÜRDÜ

NURİ ASLAN: İSTANBUL’U KİTABIN BAŞKENTİ YAPACAĞIZ

Cumhurbaşkanlığı uyardı, Sağlık Bakanlığı Israrcı! 'Gelmeyen hasta' kesintisine tepki büyüyor

Yüzyılın Konut Projesi'nde son hafta! Başvurular 19 Aralık'ta tamamlanıyor

Yunusemre Belediye Başkanı Balaban, Gülbahçe Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

Uluslararası Heyetler Şeb-i Arus Törenleri İçin Konya'da