Yurtdışı seçmene Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mesaj

Yurtdışı seçmene Cumhurbaşkanı Erdoğan

Yurtdışı seçmene Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan mesaj

Yurtdışında oy verme işlemlerinin tamamlanması sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurtdışında oy kullanan vatandaşlara sosyal medya hesabından yaptığı payaşımla seslendi.

ANKARA (İGFA) - Yurt dışında oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle tamamlandı. Havalimanları ve gümrük kapılarındaki oy verme süreci 14 Mayıs’a kadar devam edecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ülkelerinde oy verme işlemleri tamamlanan yurtdışındaki vatandaşlara yönelik sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Bu seçimlerde sizler sayesinde, yurt dışında rekor bir katılım sayısına ve oranına ulaştıklarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, engelleme çabalarına, bölücülerin saldırılarına rağmen özgür iradelerini sandığa yansıtan tüm kardeşlerine şükranlarını sunarken, "Havalimanları ve gümrük kapılarındaki oy verme işlemleri 14 Mayıs’a kadar devam edecek. Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı vatandaşlarımız, 14 Mayıs günü sandık kapanma saatine kadar oylarını buralarda kullanabilecekler. Yurt dışındaki tüm kardeşlerimi son ana kadar bu demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Hep birlikte Türkiye Yüzyılı'nı inşa edeceğimize inanıyorum" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1655939717060493313


Haber Kaynak : İGFA

Samsun'da Gülsan Sanayi Dönüşümünde Yıkım Çalışmaları Hızla İlerliyor

Trans yağsız ve mevzuata uyumlu üretim öne çıkıyor... Katkı maddelerine ihtiyaç azalıyor

Etimesgut'ta Yeni Dostlar Konağı Hizmete Açıldı

Eskişehir'de Kar Nedeniyle Kapalı Yol, Hasta İçin Açıldı

Türkiye'de 1 milyon 688 bin konut el değiştirdi! Yabancılara konut satışı geriledi

Diyarbakır'da Kar Mücadelesi Gece Başladı, Tüm Birimler Sahada

Mersin Büyükşehir Belediyesi Temizlik Filosunu Güçlendirdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NBA efsanesi ile pota başında

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Bünyan'da Tarım Meslek Lisesi için Akıllı Sera Kurdu

Ankara Halk Ekmek, Ekşi Mayalı Ekmek Çeşitlerini 11'e Çıkardı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Elektrikli Otobüs Alımı İçin Çin'de İncelemelerde Bulunuyor

Eskişehir'de Arıcılara Fondan Yemi Desteği Sürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 2026 Eskişehir Yılı için tüm kente çağrı yaptı.

İstanbul Beylikdüzü'nde 'şiddetle mücadele' konuşuldu

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları Mersin'de Toplandı