YSK oy pusulaları için ihale açtı

YSK oy pusulaları için ihale açtı

YSK oy pusulaları için ihale açtı

YSK, 14 Mayıs'ta birlikte yapılacak olan Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde kullanılacak Birleşik Oy Pusulaları ile görme engellilerin oy kullanabilmesi için oy kullanma şablonu basımına yönelik açtığı ihalenin şartnamesine ilişkin detayları Resmi Gazete'de yayımladı.

ANKARA (İGFA) - Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan YSK kararına ilişkin detaylarda Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimleri için ayrı ayrı 81 miyon 436 bin 770 adet ve Cumhurbaşkanı seçimi oylamasının ikinci tura kalması halinde kullanılacak 81 milyon 436 bin 770 adet oy pusulası basımı için ihale açtı.

İhaleye ilişkin şartnamede ayrıca, seçimin ikinci oylamaya kalması ve oylamanın referandum şeklinde yapılması halinde bu referandumda kullanılacak 5 milyon 360 bin adet oy pusulasının basımını da kapsıyor.

Toplam 249 milyon 670 bin 310 adet oy pusulasının basımını öngören ihale kapsamında ayrıca, cumhurbaşkanı birinci ve ikinci tur seçimleri, milletvekili seçimleri ve cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasının referandum şeklinde yapılması halinde referandumda kullanılmak üzere toplam 814 bin 120 adet görme engelli oy kullanma şablonu basımı da yaptırılacak.

Sadece Ankara sınırları dahilinde bulunan isteklilerin katılabileceği ihaleye 30 Mart'a kadar teklif verilebilecek.

Söz konusu ilanın şartnamesindeki detaylara ulaşmak için tıklayabilirsiniz.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ysk oy pusulaları için ihale açtı

Halk Ozanı Ali Kızıltuğ, Keçiören'de Düzenlenen Törenle Anıldı

Kepez'deki Yangın Sonrası Başkan Kocagöz, Mağdur Aileyi Ziyaret Etti

Kepez'de Yabancı Uyruklu Berberlere Yönelik Zabıta Denetimi

İstanbul Kitap Fuarı'nda Beylikdüzü'de yerini aldı

Kepez Kaymakamı ve Belediye Başkanı Şafak Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Keçiören'de Esertepe'ye Açılan Parka Okan Çağan'ın Adı Verildi

Kepez Belediyesi'nin Mali Disiplini SGK Tarafından Plaketle Ödüllendirildi

Prof. Dr. Fahrettin Tızlak, 2000 Kitaplık Kişisel Koleksiyonunu Antalya Kütüphanesi'ne Bağışladı

Kepez Belediyesi, Habibler Mahallesi'ne Modern Bir Park Kazandırıyor

İstanbul Maltepe’de Kuçuradi’nin felsefesi ve değerleri anlatıldı

Mamak Belediyesi'nden Sosyal Medya İddialarına Yanıt: 'Rehin Alma İddiaları Gerçeği Yansıtmıyor'

Alanya'da 15. Uluslararası Noel Pazarı Yoğun İlgi Gördü

Fen İşleri’nden İlçe Genelinde Kapsamlı Kış Mesaisi

Eyüpsultan'da Sokak Hayvanları İçin Kasım Ayında Yoğun Sağlık ve Sahiplendirme Çalışması

Influencerlar siber saldırıların yeni hedefi halinde