GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Yerli ve Milli Parti kuruldu

Yerli ve Milli Parti kuruldu

Yerli ve Milli Parti kuruldu

Türkiye siyaset sahnesine yeni bir soluk getirecek olan Yerli ve Milli Parti, Genel Başkanı Teoman Mutlu öncülüğünde resmi olarak kuruldu.

ANKARA (İGFA) - Teoman Mutlu'nun genel başkanlığındaki Yerli ve Milli Parti (YMP)'nin genel merkezi törenle açıldı. 

Açılışta konuşan Genel Başkan Teoman Mutlu, "Türkiye'nin en güzel ve en donanımlı genel merkezini açıyoruz. Bu karanlık dönemde bir şeyler yapmak lazımdı. Birilerinin taşın altına elini sokması, vatan için yola çıkması lazımdı" dedi.

Son seçimlerin ardından ülkede hakim olan karamsarlığa dikkat çeken Mutlu, mevcut partilerin ve liderlerin beklentilere cevap veremediğini vurgulayarak, AK Parti'nin başarısızlıkla bile seçim kazanmasının nedenini muhalefetin birlik olamamasına bağladı.

"Siyasette fikir birliği, gönül birliği olmadan ittifak olmaz. Sadece 'AK Parti gitsin de ne olursa olsun' diyerek politika yapılmaz" diyen Mutlu, Türkiye'nin bu karanlık döneminde, halkın yeni ve birleştirici bir siyasi harekete ihtiyacı olduğuna işaret ederek, Yerli ve Milli Parti'nin bu boşluğu doldurmayı hedeflediğini kaydetti.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: yerli ve milli parti kuruldu

Kahramanmaraş'ta Görme Engelli Öğrenciler İçin Mangala Turnuvası Düzenlendi

Eskişehir'de Yol Çalışmaları Vatandaş Memnuniyetini Artırdı

Çocuk Kültür Evi'nde 2025-2026 Dönemi Atölye Kayıtları Başlıyor

2. Akdeniz Bienali Tarsus'ta Açıldı, Seçer Onursal Başkan Seçildi

4. Alanya Tropikal Meyve Festivali Yoğun Katılımla Sona Erdi

Kahta Belediyesi Diyabet Farkındalık Semineri Düzenledi ve Çocuklara Diyabet Kitleri Dağıttı

Geleceğin hekimleri SASKİ tesislerinde suyun yolculuğunu izledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversiteli Gençlere Sıcak Karşılama

Kahramanmaraş'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Görme Engelli Derneklerden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi afet tatbikatı gerçekleştirdi

Ankara'da Gençlik Sofraları Dört Noktaya Ulaştı

Muğla'da Kadın Şahin Polisler Kent Güvenliğinde Aktif Rol Üstleniyor

Omurganız yılların altında ezilmesin!

Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nden Mekke'den kentsel dönüşüm