Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti: Er geç iktidarız ama çok geç değil!

Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, seçimlerin bir dönüşüm ve uyanışın habercisi olduğunu kaydett.

ANKARA (İGFA) - Yerli ve Milli Parti Genel Başkanı Teoman Mutlu, "Yerli ve Milli Parti, Er Geç iktidar olacak. Ama Çok Geç Değil!!" diyerek, Türkiye siyasetinde dengeleri değiştirecek bir iddiayı ortaya koydu.

Genel Başkan Mutlu, seçimin iktidara gereken dersi vermek için bir fırsat olduğunu belirterek, "Aynı zamanda, değişime ayak uyduran CHP'ye verilen bir şanstır. İstikrarsızlık abidesi olarak görülen İyi Parti'yi ve diğer partileri politik sahneden silmek için bir vesiledir" diye konuştu.

Genel Başkan Mutlu, Yerli ve Milli Parti'nin önünün açık olduğuna ve ilk genel seçimlerde tüm oyları toplayacaklarına olan inancını dile getirerek, "Genç liderimiz ve dinamik kadromuzla kuruluşumuzu tamamladık. Yeni ve diri bir 3. parti olarak ilk genel seçimde tüm oyları toplayacağımızdan eminiz. Çünkü bizim gücümüz, sadece Allah’ımıza ve milletimize dayanmaktadır. Vatanımıza, bayrağımıza, anayasanın ilk dört maddesine ve Atatürk ilkelerine olan bağlılığımız bizim için kutsal değerlerdir" diye konuştu.

"Yerli ve Milli Parti olarak Türkiye'nin dört bir yanında sesimizi duyurmaya devam edeceğiz ve 'Bekle bizi Türkiye' diyoruz. Bu seçim, gelecekte kazanacağımız çok daha büyük zaferlerin ilk adımıdır," diyen Mutlu, partinin ve üyelerinin vatansever mücadelesine vurgu yaptı. Yerli ve Milli Parti, tüm Türkiye'yi kapsayacak bir iktidar yolunda ilerlerken, Teoman Mutlu'nun liderliğinde, ülkenin demokratik ve milli değerlere olan inancını pekiştirecek adımlar atmaya devam edeceğini belirtti.


Haber Kaynak : İGFA

Nevşehir'de 15 Temmuz coşkusu

Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nda 18 finalist belli oldu

Deniz ve havuzda göz sağlığını korumak için uzmanından öneriler

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 4 trilyon TL'ye yaklaştı

Bahçeli DEM heyetini kabul etti

Yaz serinliği göz sağlığınızı tehdit etmesin: 6 koruyucu öneri

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu