GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Yerel zincirler Bursa'da toplandı

Yerel zincirler Bursa

Yerel zincirler Bursa'da toplandı

Organize perakendenin en önemli halkası olan yerel zincir marketlerin çatı örgütü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF), beşinci yüz yüze toplantısını Bursa'da yaptı.

BURSA (İGFA) - Üyeler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek amacıyla düzenlenen toplantı TPF Yönetim Kurulu Üyeleri, PERDER Başkanları, Bursa üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, küresel ve Türkiye ekonomisindeki gelişmeler, yerel zincirlerin 2022 yılı hedefleri görüşüldü.

Türkiye genelindeki yerel zincirler arasında birlik ve beraberliği güçlendirmek, sektördeki gelişmeleri değerlendirmek için Türkiye Perakendeciler Federasyonu önderliğinde her ay farklı bir ilde gerçekleştirilen toplantıların yenisi Bursa'da düzenlendi.

TPF Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, TPF Yönetim Kurulu Üyeleri, bölge başkanları, Bursa PERDER üyeleriyle birlikte 60'ı aşkın yerel zincir market yöneticisi İzmir, Ankara, Gaziantep ve Konya'nın ardından beşinci kez yüz yüze bir araya geldi. Ece markalı ürünler sponsorluğunda gerçekleştirilen ve iki gün süren organizasyonda gıda perakendesindeki gelişmeler, ekonomik gelişmeler ve sektörde atılması gereken adımlar görüşüldü.

Toplantıda Türkiye’nin önde gelen maske, kullan-at, piknik ürünleri ve mangal kömürü üreticisi olan, hızlı tüketimin yenilikçi markası ECE ürünlerinin "Hayatın içinde, hep seninle" yaklaşımıyla hareket ettiğini belirten Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Doğan, kurumun üretim başta olmak üzere; büyüme süreci, gelecek hedefleri, çevre ve sürdürülebilirlik alanında yürüttüğü çalışmaları paylaştı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: yerel zincirler bursa'da toplandı

Bursa'da 'Resimlerden Resim Beğen'diler

Ümit Özdağ'ın iddianamesi tutukluluğunun 78. gününde hazırlandı

Darüşşafaka sınavı bu yıl 25 Mayıs'ta yapılacak

Türkiye-Almanya Kardeş Şehirler Zirvesi'ne Silivri'den mesaj

Ege Bölgesi yatırımcıların yeni gözdesi... Arsa fiyatları yükselişte

Müze ve ören yerlerinde 9 günde 1 milyonu aştık! Efes ve Göbeklitepe zirvede!

Sosyal Etki Zirvesi 2025'e geri sayım başladı

İklim Kanunu teklifine vekillerden eleştiri!

İstanbul Şişli’deki çift cinayette 'gereği yapıldı'! Şüpheliler yakalandı

İlk çeyrekte 45 milyon 'hava'dan seyahat etti!

Mudanya Belediye Başkanı'ndan Mahir Polat'a alkışlı destek

Başkan Ovalıoğlu kadın ve gençlik zirvesinde konuştu

İETT'den iki yeni garaj yatırımı

Mudanya'da gençlerden tutuklu öğrencilere 'balonlu' destek

Soğuk ve yağışlı hava hakim olacak