Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi Ziyaret Etti

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi

Suat Kılıç, ziyaretinde Nihat Çiftçi'nin öz kaynaklarla yürüttüğü belediyecilik anlayışını takdir ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Şanlıurfa'da çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere kente geldi.

Kentin programı kapsamında ilk ziyaretini Karaköprü Belediyesi'ne gerçekleştiren Kılıç, belediye hizmet binası önünde Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu ve beraberindeki heyet tarafından karşılandı.

İlçenin Demografik Yapısı ve Çalışmalar

Ziyarette Karaköprü'nün demografik yapısı ve belediye çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Çiftçi, ilçenin Şanlıurfa'nın kozmopolit yapısını yansıttığını belirterek 13 ilçeden yoğun göç aldığını ifade etti. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Çiftçi, "Hizmetlerimizi tamamen kendi öz kaynaklarımızla yürütüyoruz" dedi.

Tecrübeli Bir İsim Olarak Nitelendirme

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç ise Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi doğu ve güneydoğudaki mahalli idareciler arasında en deneyimli ve tecrübeli isimlerden biri olarak nitelendirdi.

Görevin Emanet Oluşu ve Çalışma Disiplini

Görevlerin bir emanet olduğunu vurgulayan Kılıç, Çiftçi'nin çalışma disiplini, harcama yönetimi ve hizmet anlayışıyla bulunduğu makamın hakkını verdiğini belirtti. Bu dönemde Yeniden Refah Partisi'nden Karaköprü Belediye Başkanı olmasının hem parti hem de Çiftçi adına önemli bir fırsat olduğunu ifade eden Kılıç, milli görüş belediyeciliğinin yeni bir jenerasyona taşındığını söyledi.

Takdir ve Selamlar

Araç kiralama yerine satın alma tercihinin de takdire şayan olduğunu dile getiren Kılıç, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın selamlarını iletti. Ziyaret, karşılıklı iyi niyet temennileri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

YADES Programı ile 10 Yılda 86 Belediyede 164 Bin Yaşlıya Destek

İstanbul Maltepe’de Fındıklı Mahalle Evi hizmetlerini sürdürüyor

Adalet Bakanı Gürlek, TBMM Komisyonu ile İftarda Buluştu: 'Adalet Siyaset Üstüdür'

Mart Ayı Yaşlı ve Engelli Aylıkları Hesaplara Aktarılmaya Başlandı

Adalet Bakanı Gürlek: Yargı Süreçlerini Etkinleştirme Çalışmaları Sürüyor

Türkiye - Romanya maçı için loca satışları başladı

İstanbul'da Başkan Köymen, Kadınlar Günü panelinde konuştu

Göktaş, Doğum İzninde Köklü Değişiklik Açıkladı: 24 Haftaya Çıkıyor

İstanbul Maltepe'de fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi

Bozüyük Belediye Tiyatrosu, 'Şahane Düğün' Oyunuyla Seyirci Karşısına Çıkıyor

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi Ziyaret Etti

Yeşilay farkındalığı için ilk ders zili 'bağımsız gelecek' için çaldı

Manavgat-Side Turizm Potansiyeli ITB Berlin Fuarı'nda Tanıtılıyor

Swarm Connection: Türkiye'yi yapay zeka teknolojisinde ihracatçı konumuna taşıyacak ekosistem oluşturduk

Bandırma'da Sahil Şenlikleri İçin Başvuru Süreci Başladı