Yeni konut kampanyasının detayları belli oldu

Yeni konut kampanyasının detayları belli oldu

Yeni konut kampanyasının detayları belli oldu

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Antalya ve Balıkesir'deki 25 projeyi kapsayan yeni konut kampanyası başlattı. Peşinatsız ya da düşük peşinatla, aylık yüzde 0,99 vade farkıyla 60 aya kadar taksit imkanı sunan kampanya için son başvuru 23 Mart 2025 olarak açıklandı.

ANKARA (İGFA) - Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un dün ön duyurusunu yaptığı Emlak Konut GYO, bugün startını verdiği yeni konut kampanyasının detaylarını duyurdu.

İstanbul, İzmir, Antalya ve Balıkesir gibi büyük şehirlerde toplamda 25 projeyi kapsayacak kampanya, ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunacak Emlak Konut GYO, ev sahibi olmak isteyenleri Kazançlı Yatırım Kampanyası ile hayallerina kavuşturmak için başlattığı kampanyanın detaylarını açıkladı.

Yapılan açıklamada, "1 yıl taksit ödemeleri Emlak Konut’tan, peşinatsız, azalan taksit seçenekleriyle kolay ödeme imkânı ile sınırlı sürede, sınırlı sayıda avantajlı konutlarla her koşulda kazanan siz olun, hayalinizdeki eve kavuşun!" denilirken, detaylı bilgi için;  http://emlakkonut.com.tr adresine yönlendirme yapıldı.

https://twitter.com/ekgyoas/status/1892125201728409649

Emlak Konut GYO'nun yeni konut kampanyasına son başvuru tarihi 23 Mart 2025 olarak açıklandı.


Haber Kaynak : İGFA

Ege Belediyeler Birliği'nin yeni Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu

Eğitimde kimlik arayışı... Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı Raporu yayımlandı

Kayahan gecesine Elif Buse Doğan damgası

İSTON İstanbul'u gençlerle tasarlıyor

Sezen Aksu'nun ilk videosu Google Gemini ve Veo 3'le hazırlandı

53. İstanbul Müzik Festivali, şehrin sesiyle ve müziğin rengini buluşturdu

İBB'den kadınlara marangozluk eğitimi

İstanbul'da sosyal kiralık konut dönemi başlıyor

Şehir hatlarından çocuklara karne hediyesi

Bursa İznik'e 200 milyon TL'lik projeler

Ege Belediyeleri Bülent Nuri Çavuşoğlu ile yola devam ediyor

Edirne Keşanlı minikler Kartepe Turnuvası’nda ikinci oldu

Erdoğan: Türkiye, bölgesel ulaşımda küresel güç olacak

ADD Bursa'dan terör örgütünün fesih bildirisine sert tepki! Lozan ve Atatürk ilkeleri vazgeçilmezimizdir

İBB Kültür AŞ'ye uluslararası başarı ödülü