YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

YAŞ toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura'nın toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü.

ANKARA (İGFA) - Yüksek Askeri Şura (YAŞ), Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Yüksek Askeri Şura (YAŞ) toplantısı, saat 12.20'de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantıya Şura üyeleri Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu katıldı.

YAŞ üyeleri, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etmişti.  Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki heyet, mozoleye çıkan merdivenin önünde fotoğraf çektirdikten sonra Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek burada Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, deftere şunları kaydetmişti:

"Aziz Atatürk; Yüksek Askeri Şura üyeleri olarak bugün bir kez daha zatıalinizi ve kahraman şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, Şuramızın 2024 yılı toplantısının ülkemiz, milletimiz ve Türk Silahlı Kuvvetleri için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Dünyada belirsizliklerin arttığı, coğrafyamızda sıcak çatışmaların ve siyasi suikastların yaşandığı kritik bir dönemde Türkiye, bölgesinin istikrar ve huzur abidesi olarak öne çıkmaktadır. Son günlerde yeniden hortlayan, yayılmacı emelleri karşısında gereken her türlü tedbiri alarak vatanımızı, milletimizi, devletimizi ve milli çıkarlarımızı sonuna kadar korumakta kararlıyız. Bölgemizi kan deryasına çevirmek isteyenlere fırsat vermeyecek, kendi vatandaşlarımızla birlikte dostlarımızın da güven kaynağı olmaya devam edeceğiz. Ruhun şad olsun."


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: yaş toplantısı 1 saat 20 dakika sürdü

Aksaray'da Atık Piller Ayrı Toplanarak Çevre Korunuyor

Kartal Kavşağı'nda Altyapı ve Ulaşım Çalışmaları Hızla Devam Ediyor

Serhivde Şenlikleri, Dengbêjlerin Sesiyle Silvan'da Başladı

Van Büyükşehir Belediyespor U-18 Takımı İl Şampiyonu Oldu

Van'da Akaryakıt İkmal Süreci Şeffaf ve Denetimli Bir Şekilde İşliyor

Mersin Şehir Tiyatrosu, Dünya Tiyatro Günü'nü Sahne ve Bildiriyle Kutladı

Diyarbakır'da 'Kadınlar Barışı Konuşuyor' Programı Düzenlendi

Dünya Tiyatrolar Günü, Diyarbakır'da Sahnelenen Kürtçe Oyunla Kutlandı

Kayseri'deki Örenşehir Mozaikli Yapı 'Ören Yeri' Statüsü Kazandı

Kayseri'de Türkiye'nin İlk Kökbörü Oyunları Düzenlendi

Şehir Tiyatroları Yöneticileri, Başkan Seçer'i Ziyaret Etti

Nevşehirli Turizm Rehberleri Kayseri'deki Yatırımları Yerinde İnceledi

Samsun'da İstiklal Meydanı, Tanıtım Merkezi ve Astorya Hizmete Açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Doğan Hatun, Dengbêj Evi'ni Ziyaret Etti

Diyarbakır'da Yerinde Çözüm Ekipleri 15 Bin Yurttaşla Görüştü