Yalova Belediyesi, hafta sonu düzenlediği doğa yürüyüşü etkinliğiyle doğaseverleri Elmalık Köyü’nün eşsiz doğasında buluşturdu.
8 Kilometrelik Doğa Yolculuğu
Höyüktepe–Elmalık güzergâhında gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar, yaklaşık 8 kilometrelik parkurda bol oksijen ve orman havası eşliğinde yürüdü.
Doğal Güzellikler ve Fotoğraf Kareleri
Yürüyüş boyunca katılımcılar, güzergâhın doğal güzelliklerini yakından keşfetme fırsatı buldu ve bölgenin manzarasını fotoğrafladı. Etkinlik, spor yapmak ve doğayla vakit geçirmek isteyen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Teşvik ve Teşekkür
Yalova Belediyesi yetkilileri, doğa ve sağlıklı yaşamı teşvik eden bu tür etkinliklerin artarak devam edeceğini belirtti. Yetkililer, etkinliğe katılan tüm doğaseverlere teşekkür ederek bir sonraki yürüyüşte yeniden buluşma temennisinde bulundu.