Ümit Özdağ'ın gündeminde yine Bakan Soylu vardı

Ümit Özdağ

Ümit Özdağ'ın gündeminde yine Bakan Soylu vardı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "15 Temmuz'da yarım bıraktıklarımızı tamamlayacağız" sözlerine göndermede bulunarak, "Neyi yarım bıraktınız? Elinde eğer bir suç varsa neden halen adım atarak harekete geçmiyorsun" diye sordu.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, yaptığı basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye’nin en büyük sorunu sığınmacı meselesi olduğunun altını çizerken, 7 milyon 730 bin kayıtlı yabancı yaşadığını ve kayıt dışı olanlarla birlikte rakamlar 10 milyonu geçtiğini söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun basın toplantısında açıkladığı "15 Temmuz’da yarım bıraktıklarımızı tamamlayacağız" söylemlerinede göndermede bulunan Özdağ, "Buradan soruyoruz 15 Temmuz‘da neyi yarım bıraktınız? Devletin bütün imkânları Süleyman Soylu’nun elinde eğer bir suç varsa bu suça hazırlık yapan unsurlara karşı neden hala adım atarak harekete geçmiyorsunuz. Yoksa ekonomiyi kurtaramadık. Kurtarma ihtimalimiz de yok onun için bir seçim mühendisliği yaparak Haziran-Kasım 2015 arasında olduğu gibi kamuoyunu manipüleye yönelik bir sürece mi hazırlanıyorsunuz? Süleyman Soylu Türkiye’nin milli güvenliği için tehdit haline gelmiştir. Süleyman Soylu pimi çekilmiş bir el bombası gibidir. Yapmış olduğu açıklamalar Türkiye’nin güvenliğini sağlamaya yönelik değil aksine Türkiye’de politik istikrarı tahrip edici açıklamalardır.” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Ambalaj Tasarımı Ulusal Öğrenci Yarışması'nda 18 finalist belli oldu

Deniz ve havuzda göz sağlığını korumak için uzmanından öneriler

Yerli yatırımcıların pay senedi varlıkları 4 trilyon TL'ye yaklaştı

Bahçeli DEM heyetini kabul etti

Yaz serinliği göz sağlığınızı tehdit etmesin: 6 koruyucu öneri

'Narkokapan-Adana 2'de 130 torbacı yakalandı!

Yaz tatilinin gizli tehlikesi: Yüzücü kulağı!

E-Posta pazarlaması 22 milyar dolara ulaşacak

Harita Mühendisi Halil Gök, 20 yıldır cebinde çiçekle çevreyi güzelleştiriyor... 365 gün cebinde çiçek taşıyor

Ticaret'ten uluslararası 3 gözetim şirketine faaliyet yasağı!

Şile Belediye Başkanı görevden uzaklaştırıldı

Paribu Harbiye Açıkhava Konserleri Dedublüman ile başladı

10 ilde 5 organize suç örgütüne 74 gözaltı!

İstanbul Şile 'Milli Birlik' kortejinde buluştu

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor