Ümit Özdağ'dan 'Öcalan' tepkisi!

Ümit Özdağ

Ümit Özdağ'dan 'Öcalan' tepkisi!

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda terörist başı Öcalan’ın PKK’lı teröristlerle görüşmesine izin verildiğini ve bunun sonuçlarının neler olacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, İmralı’da hükümlü bulunan Öcalan’a Kandil’deki PKK’lılar ile konuşma izni verildiğini öne sürerek, "Öcalan, PKK’lılara silahları bırakmayı konuşmanın zamanının geldiğini söylemiş. Türkiye’ye yine bir tuzak kuruluyor" uyarısında bulundu.

"PKK ile uzlaşmak demek; Suriye’de PKK/YPG’nin devlet kurmasına izin vermek demek" diyen Prof. Dr. Özdağ, "PKK ile uzlaşmak demek; Kilit Pençe Harekatı ile amaçlanan Kuzey Irak ve Kuzey Suriye arasında Türkiye ile Irak’ın doğrudan temas kuracağı bir coğrafya oluşturma çabalarını sonlandırmak demek. PKK ile uzlaşmak demek; Türkiye’nin çok uluslu bir yapıya dönüşmesini anayasal olarak geçmesini kabul ederken, PKK’nın Suriye’de devlet kurmasını ve Irak’ın bölünerek kuzeyinde Kürdistan devletinin kurulmasını kabul etmek demek. PKK ile uzlaşmak demek; zamana yayılmış parçalanma demek. Zafer Partisi terör ile el sıkışmayacak, demografik işgali kabul etmeyecek, Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin yıkılmasına izin vermeyecek" diye konuştu.

https://twitter.com/umitozdag/status/1844626044436767144


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ümit özdağ'dan 'öcalan' tepkisi!

Kepez'de Türk Halk Müziği Konseri Yoğun İlgi Gördü

Kepez'de Yeni Aile Sağlığı Merkezi ve Acil Sağlık İstasyonu Hizmete Açıldı

Zabıta Personelimize Yönelik Saldırı Hakkında Açıklama

Keçiören'de Şehit Demet Sezen Kütüphanesi ve Şehit Gülşah Güler Gün Evi Açıldı

Kepez'e Bir Günde İki Yeni Aile Sağlığı Merkezi

Keçiören'de Ramazan Ayı İçin İftar Sofraları ve Etkinlikler Hazır

Mamak'ta Sevgililer Günü İçin Kadın Üreticilerin El Emeği Pazarı Kuruldu

Keçiören Belediye Başkanı Özarslan, Ufuktepe Semt Pazarı'nda Vatandaşlarla Buluştu

Mamak Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

Mamak'ta Forum Tiyatro Denemesi 'Sonra' Sahnelendi

Alanya'da Atatürk Halk Koşusu Coşkuyla Gerçekleşti

Alanya'da Yoğun Yağış Sonrası Onarım ve Önleyici Tedbirler Sürüyor

Eyüpsultan, Ramazan Ayı Öncesi Işıklandırma Çalışmalarıyla Donatıldı

'A Erkek Milli'lerin 18 kişilik aday kadrosu açıklandı

Pamukkale'de 74 Okul Kantini Düzenli Olarak Denetleniyor