Uluslararası festival Beylikdüzü’nde düzenlendi

Uluslararası festival Beylikdüzü’nde düzenlendi

Uluslararası festival Beylikdüzü’nde düzenlendi

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi, Uluslararası Yakın Savunma Festivali’ne ev sahipliği yaptı. KBN Federasyonu ve International Martial Art Organisation (IMAO) iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, dünyanın dört bir yanından gelen 150’ye yakın sporcu derece almak için ter döktü.

İSTANBUL (İGFA) - Uluslararası Yakın Savunma Festivali, Beylikdüzü Belediyesi’nin ev sahipliğinde Beylikdüzü Öğretmen Fedai Altun Kapalı Spor Tesisi'ndegerçekleşti. 13 ülkeden 150’ye yakın sporcunun katıldığı etkinliğe; Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan, Ak Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, IMAO Başkanı Dr. Mehdi Zulqadar, KBN Başkanı Dr. KambizBabaei, Beylikdüzü Belediyesi meclis üyeleri Ali Rıza Der ve Özge İlgüz katıldı. Gün boyunca süren müsabakaların ardından kazananlara kupa ve madalyaları takdim edildi.

“Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz”

İstanbul Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Emel Turan açılış konuşmasında, “Öncelikle Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın selam ve sevgilerini iletiyorum. İlçemizde böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Başta büyük önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ ilkesini şiar edinerek, binlerce çocuk ve gencimize birçok branşta spor aktiviteleri sunuyoruz. Olimpiyatlarda iyi sonuçlar elde etmek adına, ülkemizde ve dünyada bu şekilde spor organizasyonları düzenleyerek yaptığımız işleri daha ileriye taşımak zorundayız. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyuyoruz ” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Kruvaziyer turizminde yüzde 509,3 artış

Başkan İmamoğlu: Sınıfta kalma şansımız yok

Ticaret'ten bilişim sektörüne destekler yüzde 228 arttı

İstanbul Müze Gazhane'de yeni sezon hazırlığı

Ramazan'da hızlı yemek kilo aldırıyor... Şerbetli yerine sütlü yiyin!

Geleceğin mimarları nitelikli tasarımlarıyla yarıştı

İstanbul Refia Övüç Olgunlaşma Enstitüsü'nün eserleri görücüye çıktı

Diyetisyen Yıldız Güler'den altın değerinde tavsiyeler

Ramazanda maneviyatı yerinde yaşatan 5 şehir

“1915 – Bir Hilal Uğruna” 18 Mart’ta AKM’de sahnelenecek

Bursa Osmangazi maratonda zirvede

Uluslararası festival Beylikdüzü’nde düzenlendi

Kocaeli Milli İrade Meydanı’nda çocuklar çok neşeli

Siber Güvenlik'ten sonra sıra İklim Kanunu'nda

Bursa AFSİAD ailesi iftarda buluştu