Ukrayna'ya Baykar'dan 3 SİHA hibesi

Ukrayna

Ukrayna'ya Baykar'dan 3 SİHA hibesi

Baykar, Ukrayna'ya 3 adet Bayraktar TB2 SİHA hibe etti.

ANKARA (İGFA) - Ukrayna halkının vatanlarını savunabilmek adına Bayraktar TB2 SİHA alabilmek için 'Halkın Bayraktar'ı adıyla düzenledikleri bağış kampanyasının kısa sürede başarıyla tamamlanması Baykar'ı etkiledi.

Baykar'dan yapılan yazılı açıklamada, şirket olarak toplanan bağışlar ile alınması hedeflenen 3 adet Bayraktar TB2 SİHA'yı hiçbir ücret talep etmeden Ukrayna'ya hibe ettiklerini duyurdu. Şirket, toplanan bağışın Ukrayna halkının faydasına kullanılmasını istedi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından şirketin yaptığı yazılı açıklamayı alıntılayarak, "Bu savaş kesinlikle diğerleri gibi bir gün bitecek. Bir an önce adil bir sonuca varılması için dua ediyoruz. Allah acı çeken Ukrayna halkının yaralarına şifa versin" ifadelerine Türkiye'nin Ukrayna'nın yanında olduğunun mesajını iki ülke bayraklarını iliştirerek verdi.

https://twitter.com/Selcuk/status/1541493886777950208

Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: ukrayna'ya baykar'dan 3 siha hibesi

1 Haziran'da 81 il pedal çevirecek... Türkiye genelinde dev bisiklet turu

Bursa Gemlik’te belediyecilikte yapay zeka çağı

Kritik alanlarda birçok şirket sınıfta kaldı! Şirketlerin deprem ve kriz anında iletişim planı yok!

Sakarya’nın gastronomi kimliğini Etnospor’da dünya tanıyor

Bornova’daki kültürel miras buluşmasında ‘Çağın Dervişi’ne saygı

İstanbul Büyükşehir'e 4. dalga operasyonu! CHP'den tepki: Ayarını bozduğunuz kantar gün gelir sizi tartar!

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor