Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma grupları oluşturuldu

Türk Savunma ve Havacılık ekosisteminde tasarım ve üretim yapan firmaların Askeri Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyonu süreçlerinde yönlendirilmesi, Millî Teknoloji Hamlesini desteklemek üzere milli yetkinlik gelişimine katkı sunulması ve Uçuşa Elverişlilik süreçlerindeki konulara ortak çözümler geliştirilmesi için Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyon Çalışma Grupları oluşturuldu.

ANKARA (İGFA) - Savunma Sanayii Başkanlığı, uçuşa elverişlilik sertifikasyonu çalışma gruplarını belirledi.

Başkanlığın resmi internet sitesinde yer alan habere göre, bu çalışma kapsamında ilk olarak Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile 18 enstitü ve havacılık firması temsilcilerinden oluşan 200 kişilik katılımcı ile Savunma Sanayii Başkanlığı’nda Uçuşa Elverişlilik Sertifikasyonu Çalışma Grupları Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen bu toplantıda dört ana başlıkta oluşturulan ve tanıtımı yapılan Çalışma Gruplarının yapısı ve temel prensiplerine değinilerek beklentilere ilişkin vurgular yapıldı. 


Haber Kaynak : İGFA

42. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nın Onur Yazarı ve Teması Belirlendi

Küresel ticaret savaşı gölgesinde Türkiye ekonomisi pozitif ayrışacak

TEKNOFEST KKTC ziyaretçi kayıtları başladı!

15. MIXX Awards Türkiye Ödülleri sahiplerini buldu

TEB ve OSBÜK’ten sürdürülebilirlik ve dijital dönüşüm için iş birliği

Nur Esin’in konuğu Erbaş’tan şaşırtan itiraflar

ÇEDBİK'in yeni yönetimi belli oldu.

Artweeks Istanbul XI. Solo Edisyon başladı

Çocuklar geleceğin şehirlerini çiziyor

Mobilitenin geleceği bu zirvede masaya yatırılacak

TOFAŞ Fenerbahçe Beko'yu ağırlayacak

Şişecam Uluslararası Cam Konferansı sektörü buluşturdu

Tarihin derinliklerine Çırağan Sarayı'nda yolculuk

GAZİRAY Projesi tam gaz sürüyor

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı