Tüyap'tan Kahramanmaraş'a kütüphane

Tüyap

Tüyap'tan Kahramanmaraş'a kütüphane

Tüyap, "Kitap iyileştirir” diyerek depremden etkilenen illerimizden Kahramanmaraş'ta İhtiyaç Haritası iş birliğiyle kütüphane kurdu.

KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Tüyap Fuarcılık Grubu ve sosyal paylaşım platformu İhtiyaç Haritası, 6 Şubat depremleri kapsamında dayanışmayı sürdürülebilir kılmak için örnek bir iş birliğine imza attı. Tüyap, bu iş birliği ile "Kitap iyileştirir” diyerek Kahramanmaraş'ta bulunan İhtiyaç Haritası Onikişubat Topluluk Merkezi içerisinde çocuk, genç ve yetişkinlerin tamamına hitap eden kitapların bulunduğu bir kütüphaneyi bölge halkının hizmetine sundu. 

Geçtiğimiz Haziran ayında 45. yılını kutlayan Tüyap Fuarcılık Grubu, bu kutlamayı bir sosyal sorumluluk projesiyle taçlandırarak yıllardır kitapseverlere olan desteğini Kahramanmaraş’a da taşıdı. Bu kapsamda Tüyap’45 Kütüphanesi adı verilen kütüphane, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 28 Ekim – 5 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen 40. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda Tüyap çalışanları, ziyaretçiler ve katılımcılar tarafından bağışlanan kitaplar ile oluşturuldu. "Kitap iyileştirir" konsepti ile yapılan bağış kampanyasında kitapseverler fuar alanına yerleştirilen kumbaralara yüzlerce kitap bağışladı.   

Tüyap Fuarcılık Grubu, bu projeyle de eğitime ve kültürel bilinçlenmeye olan desteğini son hızıyla sürdürmeye devam ediyor. 6 Şubat depremlerinin ikinci yıl dönümüne yaklaşırken, Tüyap’ın bölgeye olan kültürel desteği özellikle çocuklar ve gençler için bir umut ışığı olma amacı güdüyor.


Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de Emekli Personel Törenle Uğurlandı

Türkiye-İspanya İşbirliğiyle 1,7 Ton Kokain Ele Geçirildi

Nakil Lojistik'ten Avrupa hattıyla güçlü genişleme

Gümüşhane Belediye Başkanı, Gizem Tanır ve Fetih Topaloğlu çiftinin nikahını kıydı

Muş Belediyesi araç filosuna 4 yeni temizlik aracı kattı

Haliliye'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı

Uraloğlu, Sofya'da Düzenlenecek GDAÜ Ulaştırma Bakanları Konferansı'na Katılacak

DP Genel Başkanı Uysal, Yalova Belediye Başkanı Gürel'i Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Ceza İnfaz Kurumlarında 70 Bin Hükümlü Üretim Faaliyetlerine Katılıyor

Konya'da Kurakçıl Peyzaj Düzenlemesi ile Su ve Enerji Tasarrufu Hedefleniyor

Aydın Jandarma Ekipleri Öğrencilerle Buluştu

Diyarbakır'da Ulaşım Emekçileriyle Çözüm Toplantısı

Nevşehir'de Türkiye - Gürcistan Maçı Dev Ekrandan Yayınlanacak

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor