Tutuklu Başkan Çalık’tan mesaj: Umudumu yitirmeyeceğim

Tutuklu Başkan Çalık’tan mesaj: Umudumu yitirmeyeceğim

Tutuklu Başkan Çalık’tan mesaj: Umudumu yitirmeyeceğim

Tutuklu bulunduğu İzmir 2 No’lu F Tipi Cezaevi’nden Kurban Bayramı mesajı paylaşan İstanbul Beylikdüzü’nün seçilmiş Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Şartlar ne kadar zorlu olursa olsun, Beylikdüzü’nün çocukları için ayakta kalacağım” dedi.

İSTANBUL (İGFA) - 23 Mart 2025’ten beri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturması kapsamında önce Silivri’de, ardından 4 Haziran’da İzmir 2 No’lu F Tipi Cezaevi’ne nakledilen Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, avukatları aracılığıyla Kurban Bayramı mesajı yayımladı.

Çalık, “Bir bayramı daha sizlerden ve ailemden uzakta geçirmenin hüznü içindeyim. Ama ümidimi yitirmedim, yılmayacağım. Beylikdüzü’nün çocukları için ayakta kalacağım. 400 bin komşumun dualarını kalbimde hissediyorum” ifadeleriyle umudunu koruduğunu vurguladı.

Yol arkadaşlarına da seslenen Çalık, mektubunda, “2 bin yol arkadaşımla yaşadığımız bayramlaşma anları bana güç veriyor. Onlar, vatandaşlarımıza bayram tadında günler yaşatmak için durmadan çalışıyor. Sağ olun, var olun. Savaşın gölgesindeki çocukların gözyaşlarının dindiği, sevgiyle kucaklaştığımız bir dünyada, bir arada bayramlara kavuşmak umuduyla. İyi bayramlar Beylikdüzü, iyi bayramlar Türkiye!” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İGFA

Hz. Mevlâna, Vuslatının 752. Yıl Dönümünde Kahramanmaraş'ta Anıldı

Diyarbakır'da Muharebe Kavşağı'nda Trafik Bekleme Süresi 70 Saniye Kısalacak

Kahramanmaraş'ta 'Ölü Ozanlar Derneği' Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Van Büyükşehir Belediyesi, Kırsaldaki Öğrencileri Sosyal Etkinliklerle Buluşturuyor

Mersin'de 100 Üreticiye Süt Soğutma Tankı ve Güneş Paneli Desteği

Bingöl Tanıtım Günleri İstanbul'da Yoğun İlgi Gördü

Diyarbakır'da 10 bin 382 kişiye SODES Kart ile 31 milyon TL destek

Kayseri, 360 Derece Dijital Gezinti Platformu ile Tanıtılıyor

Erciyes Kayak Merkezi, Bilimsel Araştırmalara Konu Oluyor

Van'da Aile Haftası Etkinlikleri Yoğun İlgi Gördü

Mersin Büyükşehir Belediyesi Silifke'de Üç Büyük Projenin Açılışını Gerçekleştirdi

Melik Muhammed Gazi, Vefatının 882. Yılında Kayseri'de Anıldı

Kahramanmaraş'ta 170 Noktada Altyapı Çalışmaları Sürüyor

Erciyes'te Gelişmiş Yapay Karlama Sistemiyle Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Kaynarca'da Aziz Duran Parkı'nın Yapım Çalışmaları Başladı