TÜSİAD dönüşümü hızlandırıyor!

TÜSİAD dönüşümü hızlandırıyor!

TÜSİAD dönüşümü hızlandırıyor!

TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programı tarafından ölçeklendirilebilir, sürdürülebilir ve globalleşme potansiyeli olan erken aşama girişimlere yönelik olarak kurgulanan hızlandırma programı TÜSİAD Dönüşümü Hızlandır!'ın demoday etkinliği gerçekleştirildi.

İSTANBUL (İGFA) - Hızlandırma programına dahil olan 12 girişimin sunum yaptığı ve girişimcilik ekosistemiyle bir araya geldiği etkinliğin açılış konuşmalarını TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Girişimcilik ve Gençlik Yuvarlak  Masa Başkanı İzel Levi Coşkun ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptı.

Girişimcilik yolculuğunda girişimcilerin duracakları istasyonlar, yararlanacakları kaynaklar ve tanışacakları yeni yol arkadaşlarının girişimciyi güçlendirmesi ve desteklemesi gerektiğine dikkat çeken TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan, konuşmasında, “Bu bakış açısı ile TÜSİAD olarak girişimcilik ekosistemimizin gelişmesi için projeler geliştiriyor, raporlar hazırlıyor ve girişimciliğin kavramsal ve mevzuata yönelik çerçevesine yönelik yürütülen çalışmalara görüş oluşturuyoruz. Tüm bunlarla birlikte bir yandan genç girişimciliğini ve yenilikçi girişimleri, diğer yandan kurumların girişimcilik dönüşümünü desteklemeye yönelik programlar ve çalışmalar yürütüyoruz. TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! ile 2011'den bu yana amacımız gençlerimizin iş fikirlerine rehberlik etmek ve onları girişimcilik yolculuklarında desteklemek. Bu doğrultuda bugün dinleme fırsatını bulacağımız Dönüşümü Hızlandır! programının ilk mezunları olan 12 girişimde yer alan tüm girişimcilerimize bu uzun, zorlu ve eşsiz yolculukta başarılar diliyorum!” diye konuştu.


Haber Kaynak : İGFA

Dünyada konut kiraları en çok İstanbul ve Ankara'da arttı

Limanlarda elleçlenen yüklerde artış

Öncü girişimci Figen Bozkurt İpsala kirazını marka yapacak

Ziya Özalp'e uluslararası görev

Kaçak suya ceza yağdı

Bayramda güneş rekoru

Aralık ayındaki bu fuar 650 milyon TL'lik ticaret katkısı sağlayacak

e-Fatura'ya zorunlu geçiş yapacak mükellefler

Lojistikte kadın istihdamı yükselişte

Türkiye'nin dört bir yanına somon

Armatür sektörü ihracatı ilk 5 ayda 1,6 milyar dolara ulaştı

Zuchex'e bu yıl 2 binin üzerinde marka katılıyor

Otomotiv Sanayii Derneği, ilk 5 aylık verilerini açıkladı

Helal kruvaziyer sektörü büyüyor

Tarım ihracatının liderleri baharatta gıda güvenliği için AB ile ortak çalışıyor