GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

TÜRKÇİMENTO GCCA üyesi oldu

TÜRKÇİMENTO GCCA üyesi oldu

TÜRKÇİMENTO GCCA üyesi oldu

Aralık 2021’de Gözlemci Üyelik başvurusu yapan Türk çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO’nun üyeliği, GCCA’nın 8 Haziran 2022’de gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu toplantısında onaylandı.

İSTANBUL (İGFA) - Çimento sektörünün çatı birliği TÜRKÇİMENTO, Global Çimento ve Beton Derneği (Global Cement and Concrete Association) GCCA üyesi oldu. 2018 yılında kurulan bir endüstriyel girişim olan GCCA; çimento üretiminin çevresel etkilerini azaltmak ve sürdürülebilir, dayanıklı ve esnek bir yapı malzemesi olarak betonun benzersiz özelliklerini desteklemek üzere yoğun sürdürülebilirlik çalışmaları gerçekleştiriyor.    

TÜRKÇİMENTO CEO’su Volkan Bozay, TÜRKÇİMENTO’nun 1972 yılından bu yana Avrupa Çimento Birliği (CEMBUREAU) üyesi de olduğunu hatırlatarak, şu değerlendirmeyi yaptı:

“TÜRKÇİMENTO, uzun yıllardır Türkiye çimento sektörünün uluslararası ilişkilerini de yürütüyor.GCCA üyeliğimiz ise değişen dünyanın talepleri doğrultusunda sektörümüzün ve toplumun ihtiyaçlarının karşılanması için yaptığımız çalışmaları pekiştirecektir. Dünyada betononun doğru konumlandırılması ve karbon nötr bir çevre için çalışan GCCA’ya üyeliğimizin Türkiye çimento sektörüne önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz.”


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: türkçimento gcca üyesi oldu

Kayseri Talas'ta son sürat kentsel dönüşüm

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi