TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

Türkiye’nin önemli turizm fuarları arasında yer alan TRAVELEXPO ANKARA, ikinci gününde gerçekleştirdiği B2B görüşmeler ile dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu.

ANKARA (İGFA)- Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi’nin koordinasyonunda düzenlenen TRAVELEXPO kapsamında Irak, Kazakistan, İran, İsveç, Ukrayna, Cezayir, Kazakistan, Rusya, Litvanya, Makedonya, Tacikistan, Kırgızistan, İsviçre gibi önemli 13 ülkeden gelen 40 sektör profesyoneli, TGA desteği ile İran, Sırbistan, Almanya, Azerbaycan, Rusya, Makedonya ‘dan gelen 20 tur operatörü ile bir araya geldi. B2B görüşmelerinde 400'ün üzerinde çapraz eşleştirme gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı sağlık profesyonelinin ve tur operatörünün ileriye dönük ilişkiler kurdukları görüşmelere dair açıklamalarda bulunan Atis Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül “Yaptıkları görüşmeler sonrasında yakın ilişkiler kuran turizm sektörünün temsilcilerinin buluşması turizm açısından büyük önem teşkil etmektedir. TRAVELEXPO ANKARA  Fuarı güzel birlikteliklerin adımları oldu.  Aldığımız geri dönüşler ile görüşmelerin verimli geçmiş olduğunu duymak memnuniyet verici. Türkiye olarak deniz başta olmak üzere kültür, sağlık turizmi ve diğer alanlarda önemli potansiyellerimiz var. Atis Fuarcılık olarak düzenlediğimiz bu fuarlar, sayesinde ticaret ve ekonominin gelişmesine katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Aygül aynı zamanda, TRAVELEXPO ANKARA’nın önümüzdeki yıllarda genel turizmin yanı sıra Kültür ve Sağlık Turizmi konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası takvimlerde yer alan bir fuar olmasını hedeflediklerini belirtti. Sektöre ülkemize ve bölgemize yeni bir potansiyel yaratma sürecinde komşu ve çevre ülkelerle geçmişte kurdukları bağları güçlendirerek TRAVELEXPO ANKARA’ya taşımaya çalışacaklarını söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Küresel Kadın Zirvesi Başkanı Irene Natividad: Kadın şirket liderlerinin sayısı halen çok az

Soğuk havada doğal gaz uyarısı... Hayati hatalara dikkat!

İstanbul Maltepe'de 'yerli malı' kadın emeğiyle kutlandı

Şanlıurfa'da Hızmalı ve Atatürk Mahalleleri İçin Kentsel Dönüşüm Projesi Başlıyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Yüzme Takımı, Okul Sporları Yarışmalarında 48 Madalya ve Kupa Kazandı

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uluslararası Sertifikalı Dijital Eğitim Programı Başlatıyor

Aydın'da Koçarlı ve Germencik İlçelerinde Kapsamlı Belediye Çalışmaları

Bursa'da Balkan Göçünün Hafızası Genç Kuşaklara Aktarılıyor

Bursa'ya 'Hatıra Ormanı': 15 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Öğrenciler Kemer Belediyesi Kültür Evi'ni ziyaret ederek tarihi öğreniyor

Didim'e 370 Milyon TL'lik Altyapı Yatırımı Tamamlanma Aşamasında

Muş'ta Kış Hazırlığı: Yeni Mahalle'de Yol Güçlendirme Çalışması

Muş Belediye Eşbaşkanı Tuba Sayılğan, Kadın Mimar ve Mühendislerle Bir Araya Geldi

Enduro Sporcuları Kemer Belediye Başkanı'nı Ziyaret Etti

Lapseki Belediye Başkanı, Dünya Çiftçiler Günü'nde Üreticileri Ziyaret Etti