TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

TRAVELEXPO ANKARA, dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu

Türkiye’nin önemli turizm fuarları arasında yer alan TRAVELEXPO ANKARA, ikinci gününde gerçekleştirdiği B2B görüşmeler ile dünya sağlık profesyonellerini buluşturdu.

ANKARA (İGFA)- Ticaret Bakanlığı desteği ve Türkiye Sağlık Turizmi Konseyi’nin koordinasyonunda düzenlenen TRAVELEXPO kapsamında Irak, Kazakistan, İran, İsveç, Ukrayna, Cezayir, Kazakistan, Rusya, Litvanya, Makedonya, Tacikistan, Kırgızistan, İsviçre gibi önemli 13 ülkeden gelen 40 sektör profesyoneli, TGA desteği ile İran, Sırbistan, Almanya, Azerbaycan, Rusya, Makedonya ‘dan gelen 20 tur operatörü ile bir araya geldi. B2B görüşmelerinde 400'ün üzerinde çapraz eşleştirme gerçekleştirildi.

Yerli ve yabancı sağlık profesyonelinin ve tur operatörünün ileriye dönük ilişkiler kurdukları görüşmelere dair açıklamalarda bulunan Atis Fuarcılık A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Bilgin Aygül “Yaptıkları görüşmeler sonrasında yakın ilişkiler kuran turizm sektörünün temsilcilerinin buluşması turizm açısından büyük önem teşkil etmektedir. TRAVELEXPO ANKARA  Fuarı güzel birlikteliklerin adımları oldu.  Aldığımız geri dönüşler ile görüşmelerin verimli geçmiş olduğunu duymak memnuniyet verici. Türkiye olarak deniz başta olmak üzere kültür, sağlık turizmi ve diğer alanlarda önemli potansiyellerimiz var. Atis Fuarcılık olarak düzenlediğimiz bu fuarlar, sayesinde ticaret ve ekonominin gelişmesine katkı sağlamaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. Aygül aynı zamanda, TRAVELEXPO ANKARA’nın önümüzdeki yıllarda genel turizmin yanı sıra Kültür ve Sağlık Turizmi konusunda ihtisaslaşmış ve uluslararası takvimlerde yer alan bir fuar olmasını hedeflediklerini belirtti. Sektöre ülkemize ve bölgemize yeni bir potansiyel yaratma sürecinde komşu ve çevre ülkelerle geçmişte kurdukları bağları güçlendirerek TRAVELEXPO ANKARA’ya taşımaya çalışacaklarını söyledi.


Haber Kaynak : İGFA

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı