 
        Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Bayramı'nda Spor Başarılarıyla Taçlandı
Cumhuriyet Coşkusu Spor Sahalarında
Toroslar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı spor alanında elde edilen başarılarla kutladı. Cumhuriyetin 102. yıl dönümünde hem voleybol hem de futbol müsabakalarında alınan galibiyetler, ilçede çifte sevinç yaşattı.
Voleybolda Net Zafer
Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Toroslar Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Cumhuriyet Bayramı'nda anlamlı bir galibiyet elde etti. Ligin 6. haftasında Seyhan Belediye Spor'u konuk eden takım, rakibini 3-0 mağlup etti.
Maç boyunca etkili servis ve bloklarıyla dikkat çeken ekip, bu galibiyetle puan cetvelinde 5. sıraya yükseldi. Takım, ligdeki iddiasını sürdürüyor.
Başkanın Tebrikleri
Karşılaşmayı tribünden izleyen Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız, maç sonunda sahaya inerek takımı ve teknik ekibi tebrik etti. Başkan Yıldız, "Cumhuriyet Bayramı'nda takımlarımız iki anlamlı galibiyet elde etti. Sporcularımızın azmi ve mücadelesiyle gurur duyuyorum. Bu galibiyet, Cumhuriyet Bayramımıza ayrı bir anlam kattı." ifadelerini kullandı.
Kadın Voleybol Takımı, ligin 7. haftasında 2 Kasım Pazar günü Mersinli Ahmet Spor Salonu'nda Volgem Spor Kulübü ile karşılaşacak.
Futbol Turnuvası Başladı
Toroslar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 16'ncısı düzenlenen 3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlararası Futbol Turnuvası, Cumhuriyet Bayramı'nda start aldı.
Açılış maçı, Koray Aydın Stadı'nda Toroslar Belediyesi ile Akdeniz Belediyesi arasında oynandı. Karşılaşmada iki takım arasında centilmence mücadele sergilendi ve galip taraf 1-0'lık skorla Toroslar Belediyesi oldu.
Kent genelinden 23 kurumun katıldığı turnuva, 4 grupta hafta sonları Bilge Kağan ve Anafartalar Spor Komplekslerinde devam edecek. Turnuvanın finali, 3 Ocak 2026 tarihinde Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünde oynanacak.