TOKİ'den indirim kampanyası... 24 Nisan'da başlıyor

TOKİ

TOKİ'den indirim kampanyası... 24 Nisan'da başlıyor

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlediklerini duyurarak, yeni bir kampanyanın daha 24 Nisan’da başlatılacağını açıkladı.

ANKARA (İGFA) - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, halkın ihtiyaç ve taleplerine cevap veren bir kurum olan TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik yapılan ve 24 Nisan’da başlatılacak olan yeni bir kampanya duyurdu.

TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa alan vatandaşlara yönelik müjdeli haberi paylaşan Bakan Kurum, “Biliyorsunuz, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenliyoruz. Tabi TOKİ’miz bunu daima yapıyor. Çünkü TOKİ halkın ihtiyaçlarına, taleplerine istisnasız cevap veren bir kurumdur, halkın kurumudur.” ifadelerine yer verdi.

YENİ KAMPANYA 24 NİSAN’DA BAŞLATILIYOR

Bakanlık olarak sürekli yaptıkları kampanyalarda değişen indirim oranlarıyla vatandaşlara bir ödeme kolaylığı sağladıklarına dikkati çeken Bakan Kurum, “Binlerce kardeşimiz de bu kampanyalardan istifade ediyor. Şu anda kardeşlerimizin merakla beklediğini biliyorum. Şimdi de yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan’da başlatıyoruz.” dedi.

PEŞİNDE YÜZDE 25, ARSADA İSE YÜZDE 12.5 İNDİRİM İMKÂNI

Bakan Kurum müjdeli haberinde, TOKİ’ye borcu olan vatandaşlara yönelik indirim kampanyası rakamları hakkında ise, “TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim imkânından faydalanacak. Arsalarda da yine peşin ödeyen vatandaşlarımıza, yüzde 12.5 indirim imkânı sağlıyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs’a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.” bilgisine yer verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Muş Belediyesi araç filosuna 4 yeni temizlik aracı kattı

Haliliye'de Kadınlara Yönelik Ücretsiz Kurs Kayıtları Başladı

Uraloğlu, Sofya'da Düzenlenecek GDAÜ Ulaştırma Bakanları Konferansı'na Katılacak

DP Genel Başkanı Uysal, Yalova Belediye Başkanı Gürel'i Ziyaret Etti

15 Temmuz Milli İrade Mahallesi'ne Yeni İçme Suyu Hattı Çalışmaları Sürüyor

Ceza İnfaz Kurumlarında 70 Bin Hükümlü Üretim Faaliyetlerine Katılıyor

Konya'da Kurakçıl Peyzaj Düzenlemesi ile Su ve Enerji Tasarrufu Hedefleniyor

Aydın Jandarma Ekipleri Öğrencilerle Buluştu

Diyarbakır'da Ulaşım Emekçileriyle Çözüm Toplantısı

Nevşehir'de Türkiye - Gürcistan Maçı Dev Ekrandan Yayınlanacak

Toroslar Belediye Başkanı Abdurrahman Yıldız Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

62. Altın Portakal'ın Uluslararası Yarışma Filmleri Belli Oldu

Van'da Özel Gereksinimli Çocuklar İçin Müzik ve Eğlence Şöleni Düzenlendi

Yalova Belediyesi Tüm Personeline Afet Farkındalık Eğitimi Başlattı

Andırın-Osmaniye Bağlantı Yolu 20 Milyon TL'lik Yatırımla Yenilendi