THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

THY Tokat

THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi şok etkisi yarattı.

 Nurhan İçmez / Tokat Haber

TOKAT (İGFA) -   Tokat Havalimanı, 25 Mart 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılmıştı. Yıllık hedef 2 milyon yolcu kapasitesi olsa da son teknoloji ile donatılan havalimanından direkt uçuş bir tek İstanbul ile karşılıklı haftanın 7 günü olarak gerçekleşiyordu.



Yapılan son düzenlemeyle  Tokat ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferlerinin haftada 7 günden 6 güne düşürüldüğü 25 Temmuz 2024 tarihi itibariyle bu uygulamanın başlayacağı öğrenildi. Öte yandan kaynaklardan alınan bilgiye göre kış sezonunun başlamasıyla yeniden 7 gün sefer düzenlemesi olacağı belirtiliyor.

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi Tokat halkını hüsrana uğrattı. Havalimanını aktif kullanmak istese de uçak seferi yokluğu çeken  Tokat’ın hayali yine havada kaldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: thy tokat'a sefer saysını düşürdü

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı