THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

THY Tokat

THY Tokat'a sefer saysını düşürdü

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi şok etkisi yarattı.

 Nurhan İçmez / Tokat Haber

TOKAT (İGFA) -   Tokat Havalimanı, 25 Mart 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılmıştı. Yıllık hedef 2 milyon yolcu kapasitesi olsa da son teknoloji ile donatılan havalimanından direkt uçuş bir tek İstanbul ile karşılıklı haftanın 7 günü olarak gerçekleşiyordu.



Yapılan son düzenlemeyle  Tokat ile İstanbul arasında karşılıklı uçak seferlerinin haftada 7 günden 6 güne düşürüldüğü 25 Temmuz 2024 tarihi itibariyle bu uygulamanın başlayacağı öğrenildi. Öte yandan kaynaklardan alınan bilgiye göre kış sezonunun başlamasıyla yeniden 7 gün sefer düzenlemesi olacağı belirtiliyor.

Tokat,  sefer sayısı ve sefer yapılan iller artsın diye beklerken, THY’nin Tokat-İstanbul ile karşılıklı sefer sayısını haftada 7 günden 6’ya düşürmesi Tokat halkını hüsrana uğrattı. Havalimanını aktif kullanmak istese de uçak seferi yokluğu çeken  Tokat’ın hayali yine havada kaldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: thy tokat'a sefer saysını düşürdü

Malatya kültürü 7. Etnospor Kültür Festivali’nde tanıtılıyor

İkinci el araçlar bayram öncesi hareketlendi

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!