TEV ve PERYÖN’den gençlere kariyer desteği

TEV ve PERYÖN’den gençlere kariyer desteği

TEV ve PERYÖN’den gençlere kariyer desteği

Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve PERYÖN, gençlerin iş dünyasına hazırlanması için ‘Kariyer Gelişim Programı’nı başlatıyor. Lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile yeni mezunlara yönelik program, eğitim, mentorluk ve staj imkânlarıyla fark yaratmayı hedefliyor.

İSTANBUL (İGFA) - Türk Eğitim Vakfı (TEV), PERYÖN iş birliğiyle ‘Kariyer Gelişim Programı’nı hayata geçiriyor. Lisans 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri ile yeni mezunları hedefleyen program, Nisan’da başlayacak ve bir yıl sürecek.

Eğitimler, koçluk, mentorluk, kurumsal ziyaretler, staj, istihdam imkânları ve kariyer zirvesinden oluşan beş modülle gençlerin iş dünyasına uyum sağlaması ve yetkinliklerini artırması amaçlanıyor.

TEV Genel Müdürü Banu Taşkın, “Gençlerin hızla değişen iş dünyasında güçlü bir başlangıç yapması için yetkinliklerini artırmayı hedefliyoruz. PERYÖN’ün desteğiyle kariyer yolculuklarını sağlam temellere oturtacağız” dedi.

PERYÖN Başkanı Ebru Taşcı Firuzbay ise, “TEV ile gençlerin iş dünyasına güvenle adım atmasını desteklemekten gurur duyuyoruz. Program, onların ihtiyaç duyduğu yetkinlikleri kazandıracak” diye konuştu.

Katılımcılar, uzman rehberliğinde kariyerlerini şekillendirecek, farklı sektörlerdeki kurumları yerinde gözlemleyerek iş dünyasını deneyimleyecek.

TEV ve PERYÖN gönüllülerinin desteğiyle gençler, donanımlı ve fark yaratan profesyoneller olmaya hazırlanacak.


Haber Kaynak : İGFA

Tekirdağ Şarköy ve Çanakkale Ayvacık’ta yangınlara müdahale sürüyor

"En Uzun Gece" destanına ilk temsil

Seks bağımlılığı, tedavi edilmesi gereken ciddi sorun

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz, milletin şanlı destanıdır

İstanbul'da başlamadığı iddia edilen projede yüzde 14 ilerleme var

Üsküdar Üniversitesi, ilk hekimlerini gururla uğurladı

MİT’ten FETÖ’nün finans ağına operasyon! HAKMAR ve TATBAK’a kayyum atandı

64 ilde FETÖ'ye 306 gözaltı!

İşte 2025'in ABD'de okuyan en başarılı 25 Türk öğrencisi

TÜMKİAD Edirne Başkanı Oğuz Kurum'dan Ankara temasları

İSO’nun ikinci 500 listesinde Salihli’den 6 firma yer aldı

15 Temmuz treni 90 bin kilometre yol kat edecek

Moskova’da 'Rusların Gözünden 15 Temmuz' programı

15 Temmuz şehitleri “253 Portre” ile anıldı

İstanbul Valiliği: Bayrampaşa’daki olayın Kürtçe müzikle ilgisi yok