Tepebaşı Kavşağı'nın Kapatılma Süresi 21 Kasım 2025'e Uzatıldı

Tepebaşı Kavşağı

Eskişehir'de D-200 karayolu üzerindeki Tepebaşı Kavşağı'nın trafiğe kapatılma uygulamasının deneme süresi 21 Kasım 2025 tarihine kadar uzatıldı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, D-200 karayolu üzerindeki Tepebaşı Kavşağı'nın kapatılma deneme süresinin 21 Kasım 2025 tarihine kadar uzatıldığını açıkladı.

Uygulamanın Başlangıcı

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün talebi doğrultusunda, kavşağın kapatılması uygulaması ilk olarak Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından 15 Temmuz - 15 Ağustos tarihleri arasında bir aylık deneme süresiyle başlatılmıştı.

Onay Süreci

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, daha önce yaptığı duyuruda Emniyet Müdürlüğü'nün talebinin UKOME'de görüşülerek onaylandığını ve kavşağın geçici olarak kapatılacağını kamuoyuyla paylaşmıştı.

Süre Uzatımı ve Değerlendirme

UKOME tarafından yapılan açıklamaya göre, Tepebaşı Kavşağı'ndaki orta refüj düzenlemesine ilişkin deneme süresi 21 Kasım 2025'e kadar uzatıldı. Vatandaşlardan gelen yaya trafiğine dair talepler ve düzenlemenin yeniden değerlendirilmesi yönündeki başvuruların ardından, uygulamanın kalıcılığına yönelik trafik sayımları ve kaza verilerinin değerlendirme sürecinin devam ettiği belirtildi.

Son Karar Süreci

Uygulamanın son haftasında alt komisyon tarafından yapılacak değerlendirme, UKOME Kurulu'na sunulacak. Kararın nihai olarak Ulaşım Koordinasyon Merkezi tarafından verileceği bildirildi.

Gelecek Planı

Alınan bu yeni kararla birlikte, Tepebaşı Kavşağı 21 Kasım'a kadar araç trafiğine kapalı kalmaya devam edecek. Süre sonunda yapılacak değerlendirme ile kavşağın kalıcı olarak kapatılıp kapatılmayacağına karar verilecek.


Eskişehir,Eskişehir Belediyesi

Eskişehir,Eskişehir Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Çanakkale Belediyesi Çocuk Meclisi Ekim Ayı Toplantısı Yapıldı

Alanya'da Atatürk Caddesi Kapsamlı Yenileniyor

Gümüşhane Belediyesi'nden Resmi Duyuru

İzmit Belediyesi Süleymaniye Mahallesi'nde Çevre Düzenlemesini Tamamladı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt'un Annesi Fatma Sarıkurt Son Yolculuğuna Uğurlandı

13'ü Kırmızı Bültenle Aranan 15 Suçlunun Türkiye'ye İadesi Sağlandı

Eskişehir'de 'Günümüzden Geleceğe Bilim Yolculuğu' başladı

Manisa'da Kızılay İş Birliğiyle Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi yenilenebilir enerji yatırımlarıyla 145 bin hanenin elektrik ihtiyacını karşılıyor

2. Mezopotamya Su Forumu Diyarbakır'da başladı

Seyhan Kılınçarslan, 'Hayalimdeki Evi Tasarlıyorum' Sergisinde Öğrencilerle Buluştu

Mudanya'da Gıda Bankası Kuruluyor

Mattia Ahmet Minguzzi’nin adı Çankaya'da yaşayacak

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti

Kahramanmaraş'ta Münazara Turnuvası Finali Gerçekleşti