Tepebaşı Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Tepebaşı Belediyesi

Tepebaşı Belediyesi ile TÜM-BEL-SEN arasında imzalanan sözleşme ile 2026-2027 dönemi için memur ve sözleşmeli personele sosyal denge ödemesi yapılacak. Sözleşme, 346 personeli kapsıyor.

Tepebaşı Belediyesi memur ve sözleşmeli personelini kapsayan Sosyal Denge Sözleşmesi, düzenlenen imza töreniyle hayata geçirildi. Tepebaşı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen törende sözleşme, TÜM-BEL-SEN Eskişehir Şube Başkanı Gerçek Bilyaz İzgü ile Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye arasında imzalandı.

İmzalanan sözleşme kapsamında, 01 Ocak 2026 – 31 Aralık 2027 tarihleri arasında geçerli olmak üzere sosyal denge ödemeleri 120 puan üzerinden en üst sınırdan uygulanacak. Bu doğrultuda belediyede görev yapan memur ve sözleşmeli personele brüt 15.821,73 TL sosyal denge ödemesi yapılacak. Sözleşme, Tepebaşı Belediyesi bünyesinde görev yapan 346 memur ve sözleşmeli personeli kapsıyor.

Çalışanlardan Alkışlı Destek

Sözleşmenin imzalanmasının ardından salonda bulunan çalışanlar, alkışlarla memnuniyetlerini dile getirdi. Çalışanlar, emeği ve alın terini gözeten bu uygulamanın motivasyonu artıracağını ve iş barışına katkı sağlayacağını ifade etti.

“Emeğe Saygının İfadesi”

Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Fikriye Güven Zaptiye, törende yaptığı konuşmada, “Böylesine güzel bir vesileyle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Personelimizin hak ettiği karşılığı alması için, gerek maddi gerek manevi anlamda her türlü değerin verilmesine her zaman önem verildi, bundan sonra da aynı anlayışla devam edilecek. Sosyal denge sözleşmesi yalnızca parasal bir düzenleme değildir; aynı zamanda çalışanın emeğine saygı duyan bir kurum kültürünün de ifadesidir. Tüm çalışma arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“En Üst Sınırdan İmzalıyoruz”

TÜM-BEL-SEN Eskişehir Şube Başkanı Gerçek Bilyaz İzgü ise, “Belediyemizde yasal sınır ve en üst sınır olan yüzde 120’den imzalıyoruz ve başkanlarımız bizi destekliyorlar. Biz de sendika olarak her alanda her türlü hakkımızı almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Emek Odaklı Anlayış Güçleniyor

2012 yılından bu yana kesintisiz olarak sürdürülen sosyal denge uygulamasının yeni dönemde de devam etmesiyle, Tepebaşı Belediyesi’nde emek ve insan odaklı çalışma anlayışının güçlenmesi hedefleniyor. İmzalanan sözleşmenin, çalışanların refahını artırmasının yanı sıra kurumsal dayanışmayı da pekiştirmesi bekleniyor.


Eskişehir,Tepebaşı Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Mamak'ta Hayvancılık İşletmelerine Yönelik Kırsal Kalkınma Toplantısı Düzenlendi

Haliliye Belediyesi, Kendi Atölyelerinde Üretim Yaparak Tasarruf Sağlıyor

Bayburt'ta Yoğun Kar Yağışı Sonrası Karla Mücadele Çalışmaları Sürüyor

Pendik'te Kış Bilim Okulu 2026 İçin Kayıtlar Başlıyor

Manisa'da Belediye Hizmet Araçları Artık Canlı Yayında

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı'ndan Rast Faslı Konseri

Tepebaşı Belediyesi'nde Sosyal Denge Sözleşmesi İmzalandı

Yalova Belediyesi, Kış Şartlarına Karşı Kent Genelinde Önlemlerini Sıkılaştırdı

Yalova Belediyesi, Altyapı ve Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

Troas Katı Atık Birliği Üyesi Belediye Başkanları, Çanakkale'de İnceleme ve Görüşme Gerçekleştirdi

Rasim Soylu'nun 'Mavera'nın Renkleri' sergisi Ofis Sanat Merkezi'nde açıldı

Samsun İtfaiyesi 2025'te 11 Bin 761 Olaya Müdahale Etti, 5 Bin 119 Can Kurtardı

Tepebaşı Belediyesi'nin Sürdürülebilir Kalkınma Çalışmaları İklim Sözcülerine Anlatıldı

Van'da Kar ve Tipi Nedeniyle Mahsur Kalan Hastalar ve Vatandaşlar Kurtarıldı

Kocasinan'da 229 İhtiyaç Sahibine Günlük Sıcak Yemek Hizmeti