Tepe Savunma ve Güvenlik, AFAD ve AKUT'tan iş birliği

 Tepe Savunma ve Güvenlik, AFAD ve AKUT

Tepe Savunma ve Güvenlik, AFAD ve AKUT'tan iş birliği

Tepe Savunma ve Güvenlik, bağlı olduğu Bilkent Holding değerleri ile 28 yıldır topluma farklı alanlarda katkı sunmaktadır. Tepe Savunma ve Güvenlik, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) iş birliği ile, afet ve iklim sorunları karşısında topluma katkı sunabilmek amacı ile yeni bir projeyi hayata geçirdi.

İSTANBUL İGFA- 13.000’ e yakın çalışanı ile Türkiye’nin 81 ilinde hizmet sunan Tepe Savunma, sosyal sorumluluk bilinci ile çevresel sürdürülebilirlik için çalışmalarına yeni bir proje ile devam etmeye başladı. Yaklaşık 1200 kişilik “Tepe Hayat Ekibi”, afet  ve acil durum konularında hazırlıklı ve bilgi sahibi olmak üzere AKUT farkındalık eğitimlerine katıldı.  İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Samsun ve Erzurum’da başlatılacak olan AFAD gönüllü eğitimleri ile “afet ve iklim sorunlarında arama kurtarma ve ilk yardım çalışmalarında, bilginin ve zamanlamanın önemi” kapsamındaki eğitimler,  hem online hem uygulamalı olarak verilecektir.

Proje kapsamında, Tepe Savunma markası olan “Tepe Akademi online eğitim platformunun” da aktif olarak kullanılması ve zengin eğitim içerikleri ile sürdürülebilir bir eğitim olanağının sağlanması hedeflendi. Afet ve olası durumlarda, konusunda bilgili ve uygulamalı eğitim almış yetişmiş insan gücü ihtiyacının karşılanması amacı ile Tepe Savunma ve Güvenlik çalışanlarından oluşan “ Tepe Hayat Ekibi”  bu alandaki çalışmalarına “Her Bir Tepeli, Yeni Bir Hayat” sloganı ile devam etmektedir. 

Toplumda “Güvenlik” konusunda başarıları ile Güvenlik sektörünün lider kurumları arasında yer alan Tepe Savunma, “afet, acil durum ve arama kurtarma” konularında da topluma katkı sunmayı ve “çevresel sürdürülebilirlik farkındalığı” geliştirmeyi, kurumsal yönetim anlayışının odağında sahiplenmektedir.


Haber Kaynak : İGFA

Diyarbakır'da Mardin Yolu'na Kapsamlı Peyzaj Düzenlemesi

Van'da Kar Mücadelesi: 292 Yerleşim Yerine Ulaşım Sağlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 'Koli Ver' Kampanyası Ramazan'da Devam Ediyor

Altınordu'da Üreticilere 2.4 Milyon TL Destek

Kulp'ta Kar Nedeniyle Kapanan Kırsal Yollar İçin Temizleme Çalışması Başlatıldı

DEM Parti'den Kayyım Uygulamalarına Tepki: Eşbaşkanlar Görevlerine Dönmeli

Diyarbakır Eşbaşkanı Bucak, Eurocities ve B40 Temsilcileriyle Görüştü, TBB Encümen Toplantısına Katıldı

Eskişehir'de Gündoğdu Mahallesi İçin 378 Milyon TL'lik Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Van'da Özel Gereksinimli Bireyler Sinema Etkinliğinde Bir Araya Geldi

Kayseri'de Kar Mücadelesi: 432 Kilometrelik 54 Mahalle Yolu Açıldı

Kayseri'de Üçüncü Gönül Sofrası Eskişehir Bağları'nda Hizmete Açıldı

Sazova Parkı'nda Ekolojik Dönüşüm: Kavaklar Çınarlarla Yenileniyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin İftar Buluşmaları Mahmudiye'de Yoğun Katılımla Gerçekleşti

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Siyer Sergisi Ramazan Ayında Yoğun İlgi Görüyor

Mert Şişmanlar, Yunusemre Belediyespor'da