TEP Genel Başkanı Akçın'dan çarpıcı açıklamalar

TEP Genel Başkanı  Akçın

TEP Genel Başkanı Akçın'dan çarpıcı açıklamalar

Türkiye Emekliler Partisi ( TEP ) Genel Başkanı Oktay Akçın ve Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Alpyürür; katıldığı bir canlı yayında TEP başta olmak üzere emeklilerin beklentilerine, gündeme dair dikkat çeken değerlendirmelere bulundu.

ANKARA (İGFA) -TEP’in emeklilerin, işçi ve emekçilerin haklarını savunmak için en doğru yolun Meclis olduğu düşüncesiyle yola çıktıklarına işaret eden TEP Genel Başkanı Oktay Akçın,  Türk siyasi hayatında ve dünyada tüzel kişilik kazanmış tek emekliler partisi olduklarını söyledi.

Türkiye’nin geleceğe dönük hedeflerine ulaşabilmesi yolunda önlerine çıkan engelleri aşmak için daima tecrübe ve bilgi paylaşımını ilke edindiklerine vurgu yapan Oktay Akçın; başta çocuklar olmak üzere ülkedeki her bireyin gelecek kaygısı gütmeyecekleri Türkiye hayalini gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek;

“Türkiye Emekliler Partisi olarak sorumluluğumuzun ağır ve önemli olduğunun farkındayız. Bizler bütün Türkiye’nin partisi olmayı hedefliyoruz.  Başta emeklilerimiz olmak üzere ülkemizin ve milletimizin sorunlarına fazlasıyla hakim olduğumuza inanıyoruz.  Çünkü yıllar boyu edinilen birikim ve tecrübemiz var. Dolayısıyla sorunlarının çözümünü de biliyoruz. Göreve geldiğimizde ülkemizin ve milletimizin yaşadığı sıkıntıları öncelik sırasına göre çözüme kavuşturarak ülkemizi çağdaş bir geleceğe doğru götüreceğiz. Bu noktada halkımızın desteği çok önemli. Biz bütün bu sorunları vatandaşlarımızla omuz omuza vererek birlikte aşacağız.”dedi.

“BİZ MÜCADELEMİZİ MECLİS’TE YAPACAĞIZ”

Emeklilerin maaş katsayısının yüzde 75’ten yüzde 45’e düşürülmesi alım gücünü olumsuz yönde etkilediğe dikkat çeken Oktay Akçın, açlık sınırının 19 bin TL olarak açıklandığı bir ülkede en düşük emekli maaşının 12.500 olmasının sosyal adaletle örtüşmediğini ifade etti.

TEP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Alpyürür ise emeklilerin haklarının siyasette temsil edilmesi gerektiğine inandıkları söylerek; hedeflerinin kısa sürede toplumun herkesi kucaklayan bir iktidar yolculuğuna çıkmak olduğunu dile getirdi.


Haber Kaynak : İGFA

Bakan Göktaş: Aile küresel gündem maddesi olmalı

Çalışanların yüzde 63'ü Kurban Bayramı'nı evde geçirecek

Fahrettin Altun: Hakikat odaklı habercilikte iş birliği şart

SP'li Atmaca'dan Bakan Uraloğlu’na 'Bursa Raylı Sistem' önergesi

Merkez'in yıl sonu enflasyon tahmini yüzde 24

Bakırköy Zabıtası güvenli alışveriş için denetimleri sürdürüyor

İstanbul'da özel halk otobüsleri kontak kapattı! Toplu ulaşım aksıyor!

Mehmet Çevik’le Bahçe Müstesna’da eğlence tavan yaptı

MGK Beştepe'de toplanıyor... Gündem terör ve bölgesel güvenlik

İstanbul’da “Narkokapan-İstanbul 2” operasyonu! 272 torbacı gözaltına alındı!

'Enstrümansız Okul Kalmasın' Projesi'nde unutulmaz performans

Bursa’da 'Marmara Denizi' zirvesi

Dondurma diş sağlığını etkileyebilir... Ölçülü tüketin!

İstanbul'da Kariyer Fuarı'nın yeni durağı Gaziosmanpaşa

26 ülkeden bakanlar 'Aile' için İstanbul'da buluşuyor