TEKNOFEST'ten Konya'nın afet çalışmalarına teşekkür

TEKNOFEST

TEKNOFEST'ten Konya'nın afet çalışmalarına teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, deprem sonrası Hatay’da yürütülen örnek çalışmalardan dolayı TEKNOFEST yönetimi tarafından Konyalılar adına plaket aldı.

KONYA (İGFA) - 6 Şubat tarihinde gerçekleşen ve 11 şehri etkileyen deprem felaketinin ardından afet bölgesindeki örnek çalışmalarından dolayı Başkan Altay’a teşekkür plaketini TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar verdi.

“MEDENİYETİMİZİN İYİLİK, MERHAMET DEĞERLERİNİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİNİZ”

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem felaketi boyunca örnek alınacak davranışlarda bulunduğunu kaydeden Bayraktar, “Medeniyetimizin iyilik, merhamet değerlerini en iyi şekilde temsil ettiğinizden dolayı size, kurumunuzu, görevlilerinizi ve gönüllülerinize şükran duygularımızı iletmek için bu plaketi vermeyi icra kurulumuzla kararlaştırdık. Allah razı olsun. Hepimize örnek oldunuz. Bu milletin bir evladı olarak bizler de sizlere dua ettik. İnşallah hep birlikte bu felaketi de bu dayanışmayla sizlerin örnekliğiyle milletimiz aşacaktır” dedi.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise “Ben de bu plaketi tüm Konyalılar adına alıyorum. Yaşadığımız deprem felaketinde Konya seferber oldu. Biz de depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak için hala yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Milli teknoloji hamlemizin lideri TEKNOFEST’in böyle bir plaket vermesinden de büyük gurur duyduk. Çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İstanbul Atatürk Havaalanında devam eden dünyanın en büyük bilim ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’i de ziyaret eden Başkan Altay, etkinliğe katılan Büyükşehir Belediyesi Kapsül Teknoloji Platformu üyesi gençlerle de bir araya gelerek, başarılar diledi.


Haber Kaynak : İGFA

Eskişehir'de Caz ve Oda Müziği Günleri Başladı

Eski Çanakkale Belediye Başkanı Reşat Tabak Mezarı Başında Anıldı

Kahta'da İtfaiye Haftası Etkinlikleri Başladı

Çanakkale Belediyesi'nde Planlı Bakım Çalışması: 10 Saat Süreyle Online Hizmetler Askıda

Kahramanmaraş'ta Görme Engelli Öğrenciler İçin Mangala Turnuvası Düzenlendi

Eskişehir'de Yol Çalışmaları Vatandaş Memnuniyetini Artırdı

Çocuk Kültür Evi'nde 2025-2026 Dönemi Atölye Kayıtları Başlıyor

2. Akdeniz Bienali Tarsus'ta Açıldı, Seçer Onursal Başkan Seçildi

4. Alanya Tropikal Meyve Festivali Yoğun Katılımla Sona Erdi

Kahta Belediyesi Diyabet Farkındalık Semineri Düzenledi ve Çocuklara Diyabet Kitleri Dağıttı

Geleceğin hekimleri SASKİ tesislerinde suyun yolculuğunu izledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversiteli Gençlere Sıcak Karşılama

Kahramanmaraş'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Görme Engelli Derneklerden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi afet tatbikatı gerçekleştirdi