TEKNOFEST kahramanlarına Rektör Hotar'dan tebrik

TEKNOFEST kahramanlarına Rektör Hotar

TEKNOFEST kahramanlarına Rektör Hotar'dan tebrik

İstanbul’da düzenlenen TEKNOFEST kapsamındaki yarışmalarda derece elde eden Dokuz Eylül Üniversiteli öğrenci ve akademisyenler, tebrik belgelerini DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın elinden aldı.

İZMİR (İGFA )- Türkiye’nin milli teknoloji hamlesinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in İstanbul etabında, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) buluşlarıyla önemli başarılar elde etmişti. DEÜ’lü öğrenci ve akademisyenler ile festivale destekleriyle katkı sunan idari personeline, teşekkür ve başarı belgeleri törenle verildi. Türkiye’nin ilk bayrak müzesi olan DEÜ’nün Buca’daki Bayrakbilim ve Türk Bayrakları Müzesi’nde gerçekleştirilen törende, TEKNOFEST kapsamındaki çeşitli yarışmalarda ve ISIF-2023 Buluş Yarışması’nda derece elde eden DEÜ’lü öğrenci ve akademisyenler, tebrik belgelerini DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın elinden aldı. Festivalin çeşitli alanlarında görevli idari personelin ve öğrencilerin de unutulmadığı etkinlikte, katkılarından dolayı DEÜ mensuplarına teşekkür belgesi sunuldu. Törene, DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın yanı sıra; DEÜ Üst Yönetimi, fakülte dekanları, birim ve bölüm başkanları, DEÜ idari personeli, öğrenciler ve basın mensupları katıldılar.

“KÜRESEL HEDEFLERİMİZE BİR ADIM DAHA”

Törende yaptığı konuşmada, DEÜ’nün küresel hedeflerine TEKNOFEST kapsamında elde edilen başarılarla bir adım daha yaklaştıklarının vurgusunu yapan Rektör Hotar, “Kurumsal paydaşı olarak katıldığımız TEKNOFEST’in İstanbul ayağında farklı yarışmalardaki başarı ve dereceleriyle göğsümüzü kabartan, DEÜ markamızı daha da değerli kılan öğrenci ve hocalarımıza öncelikle teşekkür ediyorum. Festival kapsamında standımızda ve farklı görevler üstlenen DEÜ ailemizin fertlerine de emekleri için minnettarız. Bugün onlara teşekkürlerimizi sunmak, başarılarını kutlamak için bir araya geldik. Bizleri 'Dünyada İlk 500' üniversite hedefimize taşıyan mensuplarımız ile gurur duyuyoruz” dedi.

“TEKNOLOJİ HAMLEMİZE KATKIMIZ SÜRECEK”

Konuşmasının devamında, DEÜ olarak Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanlarındaki politikalarına güç verecek akademik ve bilimsel çalışmaları sürdüreceklerini kaydeden Rektör Hotar, “Bu katkımızı 'Araştırma Üniversitesi' misyonumuz ve sorumluluğumuz içinde yürüteceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderlik ettiği ülkemizin milli teknoloji hamlesini desteklemeyi sürdüreceğiz" dedi. 


Haber Kaynak : İGFA

Serhan Asker'in Görkemli Hatıralar Programı Bungalov Evlerde Gerçekleşecek

Güzelyurt Kültür ve Turizm Festivali 23-24 Ağustos'ta Düzenlenecek

Güzelyurt'ta Köprü Projesi Çalışmaları Devam Ediyor

Güzelyurt Şahinler Mahallesi'ne Doğalgaz Altyapısı Geliyor

Güzelyurt'ta 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü'nde Fidan Dikim Etkinliği Düzenlendi

Bursa Büyükşehir Belediyespor, Üsküdar'ı Geçerek Zirvedeki Farkını Açtı

Bursa'nın Geleceği İçin Bilimsel Planlama Çalışmaları Sürüyor

Bursa'da Çocuklar İçin Ücretsiz Keman ve Çello Eğitimi Başlıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Kardeşlik Sofrası Karacabey'de Kuruldu

Şanlıurfa'da Kapasite Geliştirme Eğitimi: Sorun Dinleme ve Empati Vurgulandı

Bursa'da çocuklar mimarlık atölyesinde hayallerindeki evleri tasarladı

Bursa'da 15 Yıllık Dostluk: Yaren Leylek ve Adem Amca Yeniden Buluştu

Nevşehir'de Mehteran Takımı Ramazan Geleneğini Mahalle Mahalle Yaşatıyor

Nevşehir Belediyesi'nde Geleneksel Gençlerle Sahur Buluşması Yoğun İlgi Gördü

Denizli Kent Konseyi, Engelliler ve Gençlik Meclisleri İftarda Buluştu