TED ailesinden Anıtkabir'e 100. yıl ziyareti

TED ailesinden Anıtkabir

TED ailesinden Anıtkabir'e 100. yıl ziyareti

Türk Eğitim Derneği Ailesi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı ile Türk Eğitim Derneğin 95. yılını kutlamak üzere, 10 bin mensubu ile Anıtkabir ziyareti gerçekleştirdi.

ANKARA (İGFA) -  Türk Eğitim Derneği; burslu öğrencileri, bağışçıları, binlerce mezunu, TED Okulu öğrencileri, öğretmenleri, velileri, TED Üniversitesi akademisyen ve öğrencileri, TED'li sporcular ve çalışanlarıyla büyük bir aile.

TED Ailesi, Derneğin 95. yılını Cumhuriyetimizin 100. yılında kutlamaktan duydukları mutluluk ve onur ile minnet ve saygılarını sunmak üzere 10 bin kişilik dev bir katılımla Anıtkabir'de buluştu.

Başta Cumhuriyetimizin ve Türk Eğitim Derneğinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatan toprakları için gözünü kırpmadan kahramanca canını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle andıklarını ifade eden Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Sayın Selçuk Pehlivanoğlu, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzalayan TED Ailesi olarak  Cumhuriyet değerlerine bağlılığını vurguladı.


Haber Kaynak : İGFA

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım