Tatil göçünde dönüş sürüyor!

Tatil göçünde dönüş sürüyor!

Tatil göçünde dönüş sürüyor!

9 günlük bayram tatili bugün sona eriyor. 4 günlük Kurban Bayramı'nı da fırsat bilerek tatil beldelerine akın edenler 3 Temmuz itibariyle mesaiye başlayacak. Büyük bayram göçünde dün itibariyle başlayan dönüş yolculuğu bugün de sürüyor. Peki trafikte son durum ne?

ANKARA (İGFA) - Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçiren vatandaşların eve dönüş yolculuğu dolayısıyla yollarda dün başlayan araç yoğunluğu bugün de sürüyor.

Emniyet Genel Müdürlüğü ile Jandarma Komutanlığı'na bağlı trafik ekipleri, sürücüleri aşırı hız, yakın takip ve hatalı sollama yapmamaları konusunda uyardı.

Karayolları Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre yol durumu ve kapalı yollar şöyle:

1 KURBAN BAYRAMI TATİLİ NEDENİYLE 24 HAZİRAN 2023 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 00:00'DAN (CUMA GÜNÜNÜ CUMARTESİ GÜNÜNE BAĞLAYAN GECE) 3 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 07:00'A KADAR KGM TARAFINDAN İŞLETİLEN OTOYOLLAR İLE 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ VE FATİH SULTAN MEHMET KÖPRÜSÜNDEN GEÇİŞLER ÜCRETSİZDİR.
2 Sakarya-Düzce yolunun 12.km.sinde Mudurnu Köprüsü yapım çalışmaları nedeniyle Sakarya istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Düzce istikametinden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
3 Manisa-Turgutlu yolunun 7.km.sinde kavşak yapım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
4 Beyşehir-Isparta yolunun 25-44.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.
5 Ankara Çevre Otoyolu Ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27.km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltması ve şerit aktarması yapılarak ulaşım 2'şer şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.
6 TAG Otoyolunun Toprakkale Kavşağı-Osmaniye Kavşağı Kesimi 4-7.km.leri arasında köprü yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.
7 Kaş-Demre-Finike yolunun 64-65.km.leri arasında kanalizasyon altyapı çalışması nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekmektedir.
8 Havza-Merzifon yolunun 1-6 km.leri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.
9 Gümüşhane-Bayburt İl sınırı-Bayburt yolunun 15-24.km.leri arasında yol yapım çalışması nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak servis yolundan sağlanmaktadır.
10 İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36.kmleri arasında asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: tatil göçünde dönüş sürüyor!

Eskişehir'de Caz ve Oda Müziği Günleri Başladı

Eski Çanakkale Belediye Başkanı Reşat Tabak Mezarı Başında Anıldı

Kahta'da İtfaiye Haftası Etkinlikleri Başladı

Çanakkale Belediyesi'nde Planlı Bakım Çalışması: 10 Saat Süreyle Online Hizmetler Askıda

Kahramanmaraş'ta Görme Engelli Öğrenciler İçin Mangala Turnuvası Düzenlendi

Eskişehir'de Yol Çalışmaları Vatandaş Memnuniyetini Artırdı

Çocuk Kültür Evi'nde 2025-2026 Dönemi Atölye Kayıtları Başlıyor

2. Akdeniz Bienali Tarsus'ta Açıldı, Seçer Onursal Başkan Seçildi

4. Alanya Tropikal Meyve Festivali Yoğun Katılımla Sona Erdi

Kahta Belediyesi Diyabet Farkındalık Semineri Düzenledi ve Çocuklara Diyabet Kitleri Dağıttı

Geleceğin hekimleri SASKİ tesislerinde suyun yolculuğunu izledi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nden Üniversiteli Gençlere Sıcak Karşılama

Kahramanmaraş'ta Sahipsiz Hayvanları Koruma Birliği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Görme Engelli Derneklerden Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Bursa Büyükşehir Belediyesi afet tatbikatı gerçekleştirdi