Sürdürülebilir çevre için el ele verdiler

Sürdürülebilir çevre için el ele verdiler

Sürdürülebilir çevre için el ele verdiler

Çevreye duyarlı yaklaşımı ile farkındalık ortaya koymak isteyen gönüllüler, Burgazada’da Adalar Belediyesi’nin belirlediği alanlarda bulunan atıkları toplayarak çevre temizliği yaptı.

İSTANBUL (İGFA) - Sürdürülebilirlik ve topluma katkı odağıyla 151 yıldır inovasyon çalışmaları ve projeler yürüten İsveç merkezli Atlas Copco Group’un Türkiye merkezi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nü de unutmadı. Yaşanılabilir bir dünya için çevreye duyarlı yaklaşımları ve politikaları misyon edinen Atlas Copco Türkiye, çevreci değerleri güçlendirmek ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak için örnek teşkil edecek adımlar atmaya devam ediyor. 

Atlas Copco Türkiye gönüllüleri Burgazada’da gerçekleşen ‘Çevre Temizliği’ etkinliğinde bir araya geldi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde farkındalık yaratmak isteyen gönüllüler, Adalar Belediyesi’nin belirlediği alanlarda bulunan atıkları toplayarak çevre temizliğini sağladı. Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir dünya için farkındalık oluşturmayı hedefleyen ekip, 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde, 24 mayıs 2024 tarihinde Burgazada’da çevre kirliliğinin önüne geçmek için harekete geçti.

"SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇEVRE İÇİN EL ELE!"

Sürdürülebilirliği çalışma piramidinin en üstünde tutan firma, çevreye duyarlı sosyal sorumluluk projeleri ile farkındalık oluşturmayı hedefliyor. 

Sürdürülebilirlik hedeflerini temel alan Atlas Copco’nun 2030 yılına kadar gerçekleştirilmesi yönünde gayretle çalıştığı ‘bilime dayalı hedefleri’ bulunuyor. Dünyamızı koruyup gelecek kuşaklara daha temiz ve yaşanılabilir yarınlar bırakmayı hedefleyen şirket; Burgazada’daki bu uygulaması ile sürdürülebilir çevreye bir kez daha dikkat çekti. “Sürdürülebilir çevre için el ele” mottosuyla hareket eden firma, gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile çevreye karşı sorumlulukları da hatırlatmış oldu. 


Haber Kaynak : İGFA

Türkiye'den İsrail Dışişleri'ne tepki!

Tatilde vatandaşların en çok rağbet ettiği parklar belli oldu

Bakanlıktan 'yapay zekâ dolandırıcılığı' uyarısı

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Külliye'de

Erdoğan Bahçeli görüşmesi 50 dakika sürdü

Erdoğan'dan Kurtulmuş'a ziyaret

445 zehir taciri paketlendi! İçişleri'nden 47 ilde dev Narkoçelik!

İmamoğlu'ndan TBB Başkanı olarak ilk etkinlik

İYİ Parti’li Özhan Öztürk'e Genel Merkez'de görev

TÜRKOĞLU; FIRAT'I ZİYARET RTTİ

Başkan Altay başarılı firmaları tebrik etti

Diital Mecralar 'dijital telif' gündemiyle toplandı

SpaceX'te Türksat 6A hazırlığı

Fırat Kalkanı'nda 7 terörist etkisiz!

T10X yılın otomobili seçildi