Şuhut Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Şuhut Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi

Şuhut Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın başkanlığında gerçekleştirdi. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Şuhut Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın başkanlığında toplandı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Muhittin Özaşkın, Başkan Yardımcısı Yalçın Özgür ve meclis üyeleri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Özaşkın, meclis üyelerine devam eden çalışmalar ve gündemdeki projeler hakkında bilgi verdi.

Konut Projeleri ve Çalışmalar

Özaşkın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan "Yüzyılın Konut Projesi" kapsamında Şuhut ilçesine ayrılan 150 adet sosyal konut hakkında bilgi paylaştı. İnşaatı devam eden 22 dükkan 22 konut projesi ile ilçede yürütülen diğer çalışmaları anlattı. Projelerin tamamlanmasıyla ilçeye sağlayacakları katkılara değinen Özaşkın, meclis üyelerinin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Şuhut'u Yaşanabilir İlçe Yapma Hedefi

Meclis toplantılarının önemine değinen Özaşkın, "Kasım ayı meclis toplantımız, ilçemizin geleceğine yön verecek önemli kararların alınacağı bir oturumdur. Her ay düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılar, Şuhut'un gelişiminde ve hizmetlerin planlı bir şekilde yürütülmesinde büyük rol oynamaktadır" dedi.
Özaşkın, "Önceliğimiz, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına en doğru şekilde cevap verebilmek ve Şuhut'u her geçen gün daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmektir. Meclis üyelerimizle birlikte ortak akılla hareket ederek, hizmetlerimizi adaletli, şeffaf ve verimli bir şekilde yürütmeye gayret ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Gündem Maddelerinin Görüşülmesi

Toplantı, yoklamanın alınması ve gündem maddelerinin okunmasıyla devam etti. Gündemde yer alan konular sırasıyla ele alınarak meclis üyelerinin görüşlerine sunuldu. Toplantıda 2026 Mali Yılı vergi, harç ve ücret tarifelerinde değişiklik konuları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Toplantı, gündem maddelerinin tamamlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.


Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi

Afyonkarahisar,Şuhut Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Aksaray Belediyesi Çocuk Aktivite Merkezi'nde 19 Farklı Branşta Kurs Kayıtları Başlıyor

Bursa'da YKS Hazırlık Merkezi'nde Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Andırın'a Ulaşımı 20 Kilometre Kısaltan Karasu Grup Yolu'nda Son Çalışmalar Sürüyor

Mersin'de Trafik Park Ara Tatilde Yoğun İlgi Gördü

Ardahan Emniyeti Kreş Ziyaretiyle Minik Öğrencileri Bilgilendirdi

Karatay'da Ara Tatilde Sinema Etkinliklerine Yoğun İlgi

Barış Mahallesi'nde Kavşak Düzenleme Çalışmaları Başladı

Diyarbakır'da Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İçin Farkındalık Çalışması

Ata Tohumları Germencik'te Vatandaşlarla Buluştu

Eyyübiye'de Temizlik Seferberliği Toplantısı Düzenlendi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Yeni Doğan Destek Paketi Dağıtımını Sürdürüyor

Diyarbakır'da toplu taşıma optimizasyonu için üniversite-belediye iş birliği

Eyyübiye'de İki Aile Arasındaki Husumet Barışla Sonuçlandı

Şahinbey'de Çocuk Şenliği Başladı

Haliliye Belediyesi Yavuz Selim Mahallesi'nde Üstyapı Çalışmalarını Sürdürüyor