Şile AFAD 112'nci saatte umudu kaldırdı

Şile AFAD 112

Şile AFAD 112'nci saatte umudu kaldırdı

Şile AFAD Kurtarma ekiplerinin de içinde bulunduğu ekipler 112'nci saatte Hatay Antakya'da bir kişiye sağ ulaştı.

Nurcan Kırcalı/ ŞİLE (İSTANBUL İGFA)
Kahramanmaraş merkezli ve on ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından devlet kurumları ve gönüllüler deprem bölgesinde süratle enkaz kaldırma çalışmalarına başlandı. Kimi zaman acı haberler, kimi zaman da yüzleri güldürüp umutları artıran haberler gelmeye devam ederken. bir haberde 112 saat sonra  Hatay'dan geldi.

Şile AFAD Kurtarma ekiplerinin de içinde bulunduğu  ekipler büyük felaketin 112. Saatinde Antakya Küçük dalyan Mahallesi Hacılar Sokak'taki enkazdan 65 yaşındaki Vahit Öztürk'ü çıkardılar. Öztürk, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Şile ekibinin kurtarma operasyonun yer alması İlçede bir nebze olsun yüzleri güldürürken bölgede insan hayatı için gece gündüz demeden çalışan ekiplerden bir ümitle gelecek olan sevindirici haberleri heyecanla beklemeye devam ediyorlar.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: şile afad 112'nci saatte umudu kaldırdı

Özel'e bir tepkide Bakan Tunç'tan

Kartingte görkemli sezon açılışı... İkincisi Mayıs'ta İstanbul'da

Okullar dijital çağa uyum sağlıyor

Akciğer kanseri için belirli kişilerde yıllık tarama şart

Ramazanda en çok tercih edilen teknoloji ürünleri oldu

İstanbul Saraçhane'de OZBİ konseri ilgi gördü

TOFAŞ ligde Anadolu Efes’e konuk oluyor

En çok ihracat plastik sektöründen geldi... Sektörün üç aylık verisi 2,5 milyar dolar

İBB Kültür'ün 'Sanat Rotası'na Nisan'da da devam

İstanbul'da 'Özgürlük ve Demokrasi Şenliği'nde son gün

Sibel Can'dan görkemli geri dönüş

CHP'de olağanüstü kurultay günü... Üç aday yarışıyor

Bu tür pozisyonlar fıtığa neden oluyor!

Manisa Büyükşehir’den bölgesel güçlü kooperatifler vurgusu

Mehmet Topal’ın takımı Petrolul’den ‘özel’ galibiyet