Sibel Can Kıbrıs'ta göz kamaştırdı

Sibel Can Kıbrıs

Sibel Can Kıbrıs'ta göz kamaştırdı

Türk müziğinin güçlü sesi Sibel Can, Ramazan Bayramı’nın ilk gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Şıklığı ve zarafetiyle göz kamaştıran sanatçı, Amor Gariboviç imzalı özel tasarım elbisesiyle sahnede adeta göz doldurdu.

İSTANBUL (İGFA) - Şıklığı ve zarafetiyle yavru vatan Kıbrıs'ta göz kamaştıran Sibel Can, yaklaşık iki saat süren konser boyunca, hem hafızalara kazınan hit şarkılarını hem de kısa süre önce yayımladığı “Drama” albümünden parçaları seslendirdi.  Can, dinleyicilerinden büyük alkış aldı.

Yeni şarkılarının salonu dolduran konuklarla birlikte hep bir ağızdan söylenmesi sanatçıyı oldukça duygulandırdı.

Konserin sonunda bayram mesajı vermeyi ihmal etmeyen Sibel Can, “Baharın gelişini de müjdeleyen Ramazan Bayramımız hepimize kutlu olsun. Sanatın, müziğin içinde olduğu her gün bize bayram. Bu çifte bayram akşamında hepinize unutulmaz bir gece diliyorum.” dedi.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: sibel can kıbrıs'ta göz kamaştırdı

İstanbul Büyükçekmece’nin yeni başkanı belli oldu

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz