Sel mağduru Zongulduk'a Beylikdüzü'nden yardım tırı

Sel mağduru Zongulduk

Sel mağduru Zongulduk'a Beylikdüzü'nden yardım tırı

İstanbul'da Beylikdüzü Belediyesi, şiddetli yağışlar nedeniyle sel felaketinin vurduğu Zonguldak’a yardım ulaştırmak için harekete geçti.

İSTANBUL (İGFA) -Türkiye genelinde yaşanan tüm afetlerde hızla harekete geçen ve afet bölgelerinin yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez şiddetli yağışlar nedeniyle sel felaketinin yaşandığı Zonguldak’ın yardımına koştu.

Belediye, ilçe halkına yardımcı olmak ve eksikleri karşılayabilmek adına Devrek Belediyesi ile iletişime geçti. Gelen talep doğrultusundaiçme suyu ihtiyacının karşılanması için iki tır su, belediye tarafından bölgeye ulaştırıldı.

Afet bölgesindeki vatandaşlara 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Afet ve afet yönetimi dediğimizde sadece deprem akla geliyor ama iklim krizinin etkisiyle kentlerimizde salgın hastalıklar, seller, fırtınalar ve kar yağışları da her yıl biraz daha şiddetleniyor.  Beylikdüzü Belediyesi olarak afet bölgelerinin her zaman yanında olduk. Olası tüm afetlerde de yaraları sarmak için hazırız” mesajını verdi.


Haber Kaynak : İGFA

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım

İBB'den Arnavutköy mavi göl açıklamasıı

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım