Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor... Komandolardan gri kategoriye bir çizik daha!

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor... Komandolardan  gri kategoriye bir çizik daha!

Şehitlerimizin kanı yerde kalmıyor... Komandolardan gri kategoriye bir çizik daha!

Terörden arananlar listesinde gri kategoride bulunan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç isimli terörist Bitlis'te etkisiz hale getirildi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 4 jandarmanın şehit olduğu, 2 jandarmanın ise yaralandığı eylemlere katılan gri kategoride aranan bir teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak" diyerek haberi duyuran Bakan Yerlikaya, jandarma komandoların ısrarlı ve kararlı takipleri sonucunda Bitlis Hizan kırsalında teröristlere yapılan sıcak temasa ilişkin detayları paylaştı.

Bitlis'te çıkan çatışmada İçişleri Bakanlığı'nın terörden arananlar listesinde 'gri' kategoride bulunan 'Ardem Ararat' kod adlı Sultan Oruç isimli terörist silahıyla birlikte etkisiz hale getirildiğini açıklayan Bakan Yerlikaya, mayın ve sabotaj eğitimi aldığı tespit edilen teröristin katıldığı eylemlerde 4 Jandarmamızın şehit edildiği, 2 Jandarmamızın da yaralandığı tespit edildiğini belirttiği paylaşımında, "Şehitlerimize bir kez daha Allah'tan rahmet; Gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum. Operasyonu düzenleyen Jandarmamızı tebrik ediyorum. Şehitlerimizin kanlarının yerde kalmaması için hainlere nefes aldırmayacağız. Terör sona erene kadar mücadelemiz sürecek" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1686371491158659072


Haber Kaynak : İGFA

Sakarya'da 30 yıllık evli çiftlere ücretsiz check-up hizmeti yoğun ilgi görüyor

Diyarbakır'da Ailenin Eğitimdeki Rolü Semineri Düzenlendi

HIV enfeksiyonunun tedavisinde metabolik sağlığın korunması büyük önem taşıyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Emekli Evleri Üyelerini 'Ben Anadolu' Tiyatrosu ile Buluşturdu

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Aralık Ayı Kültür Sanat Takvimini Açıkladı

Mersin'de 1 Ton Plastik Atık Geri Dönüştürüldü

Yapay zeka kullanımında riskler artıyor!

Mersin'de Arama Kurtarma Ekipleri Üç Farklı Alanda Göreve Hazır

Sakarya'da Spor Sahası Yatırımları Hızla İlerliyor

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, Tarsus Üniversitesi'nde Öğrencilerle Buluştu

KalDer Bursa'dan Gökkuşağı Cambridge International School'a ziyaret

Kahramanmaraş'ta Göksun Çayı Üzerine Yeni Köprü Hizmete Açıldı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Özel Bir Etkinlik Düzenleyecek

Kayseri'de Pınarbaşı İlçe Merkezine 50 Milyon TL'lik Asfalt Yatırımı

Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Kayseri'nin Etkinlik Üssü Haline Geldi