Şehit polisler için tören düzenlendi

Şehit polisler için tören düzenlendi

Şehit polisler için tören düzenlendi

Adıyaman'da dün gece cinnet geçiren polis memurunun meslektaşlarına açtığı ateşte şehit olan başkomiser ve komiser şehitler son yolculukları için memleketlerine uğurlandı.

ADIYAMAN (İGFA) - Polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Kamuran Üçgül ve Ekipler Amiri Gökhan Özer için Adıyaman’da tören düzenlendi.

Törende Asayiş Şube Ekipler Amiri Gökhan Özer’in cenazesi İstanbul’a, Karakol Amiri Başkomiser Kamuran Üçgül’ün cenazesi ise Osmaniye’nin Kadirli ilçesine gönderildi.

Törene İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, Emniyet Genel Müdürü Erol Ayyıldız, Vali Osman Varol, Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, İl protokolü, kurum müdürleri, STK temsilcileri, askeri erkanlar, polisler ve çok sayıda kişi katılırken, şehitlerin yakınları ve meslektaşları gözyaşlarına boğuldu.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan paylaşımda, "Kahraman şehitlerimizi Osmaniye ve İstanbul'a uğurladık. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" ifadeleri kullanıldı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: şehit polisler için tören düzenlendi

Radar Türkiye kültürün buluşma noktası

LÖSEV’den gençlere makarna yapım atölyesi

Havuzdan sonra mayonuzu değiştirin! Enfeksiyon sebebi olabilir

Yurtta bugün hava nasıl olacak?

Türkiye’ye yılın ilk 5 ayında 4,7 milyar dolar yatırım

Zeydan Karalar’dan Adana’ya duygusal mesaj

Yeni araştırma çarpıcı sonuçlar ortaya koydu... Çocuklar reklamları tanıyor ama satın almıyor

İstanbul’da 15 Temmuz Şehitleri için mevlid

MABEM öğrencileri LGS’de gururlandırdı

Tech Istanbul Growth, girişimleri İstanbul’un geleceğine taşıyor

RE:PLAY Turnuvası Türkiye'yi dolaşacak

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut vefat etti

İstanbul Bakırköy’de temizlik seferberliği

Son 55 yılın en sıcak 4. Haziran'ı! Rekor sıcaklıklar kayıtlara geçti

Bursa'da Mimar Sinan'a Saygı Sergisi ziyarete açıldı