Şehir hayatına değer katan projeler ödül aldı

Şehir hayatına değer katan projeler ödül aldı

Şehir hayatına değer katan projeler ödül aldı

Türkiye’de eğlence sektörünün ilk ve tek yarışması “ATRAX Star Awards 2022- Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri ” İstanbul Fuar Merkezi’nin içerisinde düzenlenen görkemli tören ile sahiplerini buldu. Bu yıl sekizincisi düzenlenen tören kapsamında 13 kategoride 19 kurum ve kuruluş ödül aldı.

İSTANBUL (İGFA)- Eğlence dünyasını bir araya getiren ATRAX22 çatısı altında düzenlenen Türkiye etkinlik ve rekreasyon sektörünün ilk ve tek yarışması olan “ATRAX Star Awards’22 Eğlence ve Rekreasyon Ödülleri” bu yıl 8. Kez gerçekleşti. Şehir yaşamına değer katan işler, alanına uzman birbirinden değerli jüri üyeleri tarafından belirlendi. Eğlence temalı tüm projeleri kucaklamak amacıyla 13 önemli kategoride gerçekleşen ödül töreninde 19 proje ödüllendirildi.  Törende ayrıca fuarın yıldız ürün ve standı kategorileri de ödül aldı.  

Üniversitelere özel kategorinin de bulunduğu yarışmada “Mutlu Şehir Olmaya Yönelik En İyi Fikirler” bölümü ile öğrenciler tarafından yoğun ilgi gördü. Gençlerin birbirinden farklı yaratıcı projeleri adeta bir beyin fırtınasına sahne olurken, jüri üyeleri seçim yapmak da bir hayli zorlandı. Akdeniz Üniversitesi ‘Mutlu Kentler’, Başkent Üniversitesi ise ‘Mutlu Şehirler: Hareketli Yaşam Parkı’ projesiyle birincilik oldu. ‘Emekliler için Rekreasyon Merkezi‘ ile Akdeniz Üniversitesi ve ‘Mutlu Şehir Eskişehir’ projesi ile Eskişehir Teknik Üniversitesi ise ikinciliği paylaştı.


Haber Kaynak : İGFA

Meram Belediyespor’dan kickboksta gururlandıran başarı daha

Türkiye'de 2024’te 2,7 milyon kişi iller arası göç etti! İstanbul göçte zirvede

Bursa Büyükşehirli badmintonculardan 3 madalya

Sınırları aşan kadınlar TransAnatolia Rallisi’nde buluşuyor 

Yapılan son araştırmalar, pirinç tüketiminin diyet kalitesini artırdığını gösteriyor

Demet Akalın & Sefo’nun 'Yerinde Dur'u zirvede!

Darülaceze sakinlerinin İstanbul'da Boğaz keyfi

İETT saha denetimlerini arttırdı

Aslı Çoban: Halk dansları Z kuşağını kendine çekiyor

Enez Sultaniçe yatırımcıların radarında... 'Yerli Maldivler' Sultaniçe'de araziler değerleniyor

Türk moda endüstrisi 'Yeni Dünya' yolcusu

İstanbul Büyükşehir'den çocuklara ücretsiz yaz kursu

Bursa Teknik’te hafızayı tazeleyen panel

İstanbul'da 15 Temmuz'da toplu ulaşım ücretsiz

Ümit Özdağ: AKP-MHP-DEM ittifakının sonuna kadar karşısındayım