Şanlıurfa'da Kar Yağışının Yol Açtığı Maddi Hasar Yerinde İncelendi

Şanlıurfa

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, son 58 yılın en yoğun kar yağışı nedeniyle zarar gören esnaf ve işyerlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, kentte son 58 yılın en yoğun kar yağışının yaşanmasının ardından sahada çalışmalarını sürdürüyor. Kar yağışının başladığı ilk günden itibaren karla mücadele çalışmalarını koordine eden Gülpınar, bir yandan da kar nedeniyle maddi zarar gören esnafı ziyaret ediyor.

Gülpınar'ın bugünkü ziyaret adresi, yoğun kar yağışı nedeniyle iş yerlerinin önündeki sundurmaların çöktüğü Oto Galericiler Sitesi oldu. Site içerisindeki maddi hasar gören esnafı tek tek ziyaret eden Gülpınar, mağduriyetleri yerinde inceledi ve esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaret sırasında Gülpınar'a, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Emrah Karaca ile Şanlıurfa Batıkent Otogalericiler Kooperatif Başkanı Ahmet Güler de eşlik etti. Esnafla yakından ilgilenen Gülpınar, 58 yıl aradan sonra kentte rekor düzeyde bir kar yağışı yaşandığını belirterek, bu olağanüstü doğa olayından etkilenen tüm vatandaşlara ve esnafa geçmiş olsun dileklerini iletti.

Oto Galericiler Sitesi ziyaretinin ardından Gülpınar, Eyyübiye ilçesine bağlı Asya Mahallesi'nde faaliyet gösteren ve kar yağışı nedeniyle maddi zarar gören bir geri dönüşüm fabrikasını da ziyaret etti. İş yeri sahibiyle görüşerek geçmiş olsun dileklerini ileten Gülpınar, yaşanan hasarla ilgili bilgi aldı.


Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi

Şanlıurfa,Şanlıurfa Belediyesi
belediye365.com
Haber Kaynak : İGFA

Orta Doğu Kahve Dükkanları, dünyanın en iyi 100 kahve dükkanı 2026 listesinde yerini aldı

2026 yılında teknoloji ve inovasyonun geleceğini şekillendirecek trendler

Bursa Büyükşehirli Efeler'den üst üste üçüncü galibiyet

İstanbul Büyükşehir'den Beylikdüzü mesajı

Sezen Aksu’dan ‘Aşk’ iddialarına yalanlama: "Allah da onları güldürsün"

Adalet Bakanı Gürlek, TBMM'de Yargı Reformu ve Çocuk Suçlarına İlişkin Açıklamalarda Bulundu

Bandırma'da Çınarlı Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Mersin'de Öğrencilere Siber Güvenlik Eğitimi Verildi

İstanbul Beylikdüzü'nde Ramazan’a özel cami gezisi

Balıkesir Büyükşehir ulaşımda vatandaşın cebini düşünüyor

Hatay'da Jandarma Ekipleri, Spor Lisesi Öğrencilerine Araç ve Malzeme Tanıtımı Yaptı

Bandırma'da Mısır Tarımı Eğitimi Düzenlenecek

Bandırma Belediyesi, Ramazan'da Gıda Denetimlerini Sıkılaştırdı

Bandırma'da Çınarlı Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı

Bandırma'da Ömerli Mahallesi'nde Ada İçi Düzenlemesi Onaylandı