GÜNDEM

GÜNDEM Haberleri

Sanayicilere bayram müjdesi

Sanayicilere bayram müjdesi

Sanayicilere bayram müjdesi

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerin büyük bölümü olan ve yıllık 300 bin metreküpün altında doğal gaz tüketen sanayicilere yaklaşık yüzde 65 oranında indirim geldi. İndirim 1 Mayıs itibarıyla başladı.

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun da büyük gayret gösterdiği doğal gazdaki kademe tarifesinden kaynaklı sanayicilerimizin mağduriyeti giderildi. Kayseri OSB Yönetimi, konuyla ilgili dosya hazırlamış ve Ankara’da milletvekillerini tek tek ziyaret ederek konunun çözümü için destek istemişti. OSB’lerle birlikte OSBÜK’ün de konuyu gündeme getirmesinin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Organize Sanayi Bölgelerinin Doğal Gaz Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esasları’nda yaptığı düzenleme ile sanayicilere bayram müjdesi geldi.   

Yapılan düzenleme ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküpün altındaki sanayiciler fiyatı 9,4 TL olan Kademe 2 tarifesi yerine 3,34 TL olan Kademe 1 tarifesine alındı. Kayseri OSB’deki sanayicilerin yaklaşık yüzde 85’ini ilgilendiren bu değişiklik ile yaklaşık yüzde 65 oranında bir indirim sağlandı. Sanayiciler bu indirimden 1 Mayıs itibarıyla faydalanmaya başladı.


Haber Kaynak : İGFA

Anahtar Kelimeler: sanayicilere bayram müjdesi

TOFAŞ play-off çeyrek finale galibiyetle başladı

'Osman Gazi' Karadeniz'e uğurlandı

UKOME'den "Mehtap" ve "Büyük Ada" turları kararı

"Fetih Sergisi" Gebze'de açıldı

Balıkesir'de korkunç kaza! Direksiyon hakimiyeti kaybedildi!

İstanbul’a 4 yeni millet bahçesi! 428 bin metrekarelik yeşil alan İstanbul’a kazandırıldı

Sağlıklı kemikler için bu meyveleri tüketin !

Flora Fotoğraf Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan tarihi fetih mesajı

Kurbanlıklar yüzde 25 arttı... TZOB'a göre 147 milyar TL'lik ekonomik hareket bekleniyor

Sosyal Etki Zirvesi’nden güçlü mesaj: Eşitsizliklerden eşitlik arıyoruz

3 Haziran'da pedallar geleceğe dönecek

İBB'den İstanbul'da 150 yeni taksi plakası

MEB gastronomi ve aşçılıkta ödüllendirdi

FIFA kokartlı kadın hakem Türkiye'de ilke imza attı